Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťová séra
CERAVE Hydratační sérum 30ml

CERAVE Hydratační sérum 30ml

Sleva 20% nad 490 Kč
3

CERAVE Hydratační sérum 30ml

Pleťová séra

Hydratační sérum doplňuje hydrataci a uzamyká vlhkost, přičemž pomáhá obnovovat a posilovat ochrannou kožní bariéru. Obsahuje 3 esenciálními ceramidy & vitaminem B5. Bez parfemace & nekomedogenní.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

473 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Hydratační sérum s kyselinou hyaluronovou a technologií MVE pro postupné uvolňování a dlouhotrvající hydrataci

Kyselina hyaluronová je účinná hydratační složka přirozeně se vyskytující v pokožce ale i tak naše pleť potřebuje doplnění, aby si udržela dostatečnou úroveň vlhkosti. CeraVe Hydratační sérum s kyselinou hyaluronovou pomáhá vázat vlhkost na povrchu pokožky, vyhlazuje ji a poskytuje až 24hodinovou hydrataci. Díky obsahu tří esenciálních ceramidů, které obnovují a udržují přirozenou ochrannou bariéru pokožky, a také vitamínu B5 pro zklidnění suché pokožky, CeraVe Hydratační sérum s kyselinou hyaluronovou poskytuje vaší pleti tolik potřebnou vlhkost a další benefity. Ať už jej používáte samostatně nebo ve vrstvách s dalšími produkty, naše osvěžující gelovo-krémové složení doplňuje hydrataci, obnovuje ochrannou kožní bariéru a poskytuje okamžitý pocit hladší a jemnější pokožky. S naší nejvyšší koncentrací kyseliny hyaluronové, třemi esenciálními ceramidy, zklidňujícím vitamínem B5 a patentovanou technologií MVE dodává naše sérum při každodenním použití hydrataci a výživu vaší pleti až po dobu 24 hodin.

Výhody: 

  • Poskytuje 24hodinovou hydrataci
  • Lze použít samostatně nebo jako vrstvu pod hydratační krém
  • Kyselina hyaluronová: Přitahuje hydrataci k povrchu pokožky a pomáhá jí udržet vlhkost
  • Ceramidy: Pomáhají obnovivat a udržovat přirozenou kožní bariéru
  • Vitamin B5: Poskytuje zklidňující účinky
  • Technologie MVE: Tato patentovaná technologie zajišťuje postupné uvolňování hydratačních složek pro celodenní hydrataci
  • Nekomedogenní, bez parfemace
  • Vyvinuto ve spolupráci s dermatology

Složení: AQUA / WATER, GLYCERIN, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, DIMETHICONE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, CERAMIDE NP, CERAMIDE AP, CERAMIDE EOP, CARBOMER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM METHOSULFATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM LAUROYL LACTYLATE, CHOLESTEROL, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLYL GLYCOL, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, PHYTOSPHINGOSINE, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Parametry

SUKL název

CeraVe Hydratační sérum 30ml

Výrobce

EAN

3606000560833

PDK

5069985

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]