Úvod
Doplňky stravy
Imunita
Centrum multivitamín pro muže 90 tablet

Centrum multivitamín pro muže 90 tablet

Centrum multivitamín pro muže 90 tablet

Imunita

Centrum pro muže multivitamín se speciálním obsahem vitamínů a minerálů na podporu výživových potřeb mužů. 90 tablet
 

Celý popis

Dostupný
Lékarny

637 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Centrum pro ženy je komplexní multivitamín speciálně přizpůsobený výživovým potřebám moderních žen. Tento komplex obsahuje základní živiny, jako jsou vitaminy A, C, D a E a vápník na podporu energie, zdraví kostí a kůže*. Tablety navíc neobsahují cukr ani lepek. 
*Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému. Vápník je potřebný pro udržení normálního stavu kostí. Vitamin A přispívá k udržení normálního stavu pokožky. Vitamin D přispívá k udržení normálního stavu kostí. Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Složení:

Hydrogenfosforečnan vápenatý, uhličitan vápenatý, oxid hořečnatý, plnidla: mikrokrystalická celulosa, hydroxypropylmethylcelulosa, polydextrosa; vitamín C (kyselina L-askorbová), protispékavé látky: zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý, talek; fumarát železnatý, vitamín E (DL-alfa-tokoferylacetát), nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, oxid zinečnatý, vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamín B2 (riboflavin), vitamín B1 (thiamin-mononitrát), rostlinný olej (kokosový a palmový), betakaroten, síran měďnatý, vitamín A (retinyl-acetát), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, selenan sodný, biotin (D-biotin), vitamín K (fylochinon), vitamín D (cholekalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamin), barviva: karmín, brilantní modř FCF.
 

Důležité upozornění:

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.


Doporučené dávkování:
Doporučená dávka je 1 tableta 1x denně. Zapijte dostatečným množstvím vody.

 

Parametry

SUKL název

Centrum pro muže tbl.90

EAN

5054563200549

PDK

5066650

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]