Úvod
Doplňky stravy
Imunita
Centrum multivitamín pro muže 50+ 90 tablet

Centrum multivitamín pro muže 50+ 90 tablet

Centrum multivitamín pro muže 50+ 90 tablet

Imunita

Centrum Silver pro muže 50+ multivitamín se speciálním obsahem vitamínů a minerálů na podporu výživových potřeb mužů 50+. 90 tablet
 

Celý popis

Dostupný
Lékarny

661 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Centrum Silver pro muže 50+ je komplexní multivitamín speciálně přizpůsobený výživovým potřebám mužů nad 50 let. Tento komplex obsahuje základní živiny, jako jsou vitamíny B1, B2, B6, B12, C a D na podporu energie, imunity, vitality a činnosti srdce*. Tablety navíc neobsahují cukr ani lepek. 
*Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému. Vitaminy B2, B6, B12 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu. Vitamin B1 přispívá k normální činnosti srdce. Vitamin D přispívá k udržení normálního stavu kostí.

Složení:

hydrogenfosforečnan vápenatý, oxid hořečnatý, uhličitan vápenatý, plnidla: mikrokrystalická celulosa, hydroxypropylmethylcelulosa, polydextrosa; vitamín C (kyselina  L-askorbová); protispékavé látky: zesíťovaná sodná sůl karboxymethylcelulosy, hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý, talek; vitamín E (DL-alfa-tokoferylacetát), nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, fumarát železnatý, oxid zinečnatý, betakaroten, vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid), vitamín B1 (thiamin-mononitrát), vitamín B2 (riboflavin),  rostlinný olej (kokosový a palmový), síran měďnatý, vitamín A (retinyl-acetát), kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), chlorid chromitý, molybdenan sodný, jodid draselný, selenan sodný, biotin (D-biotin), vitamín K (fylochinon), vitamín D (cholekalciferol), vitamín B12 (kyanokobalamin), barvivo: indigotin.

Důležité upozornění:
Nepřekračujte doporučené denní dávkování, uchovávejte mimo dosah dětí a pamatujte, že doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy.


Doporučené dávkování:
Doporučená dávka je 1 tableta 1x denně. Zapijte dostatečným množstvím vody.

 

Parametry

SUKL název

Centrum Silver pro muže 50+ tbl.90

EAN

5054563200563

PDK

5066635

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]