Úvod
Akce a slevy
Cenové hity
Cannaderm Mycosin Forte sérum 10+2ml

Cannaderm Mycosin Forte sérum 10+2ml

Cenový hit
Cannaderm Mycosin sérum 10+2ml_RGB_PDK 3303675.JPG

Cannaderm Mycosin Forte sérum 10+2ml

Cenové hity

Sérum určeno pro speciální péči o nehty se sklonem k výskytu plísní. Účinné složení pečuje o nehty postižené plísní, zlepšuje jejich vzhled a pevnost. Celý popis

Dostupný
Lékarny

156 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Mycosin FORTE sérum je určeno pro speciální péči o nehty se sklonem k výskytu plísní (mykóz). Účinné složení pečuje o nehty postižené plísní, vytváří nepříznivé prostředí pro množení nehtových plísní, čistí nehty, zlepšuje vzhled a pevnost nehtů, zmírňuje lámání, nevzhledné zabarvení a třepení nehtů. Aktivní látky působí ve všech vrstvách nehtů. Jedná se o sérum určené na nehty za účelem jejich ochrany a zlepšení stavu.

• konopná péče o nehty se sklonem k nehtovým infekcím
• péče o zasažené okolí nehtů
• přírodní složení s certifikací CPK bio
• možné dlouhodobé užívání bez vedlejších účinků

Složení: Helianthus Annuus Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Copaifera Offi cinalis Resin, Olea Europaea Fruit Oil, Menthol, Eugenia Caryophyllus Bud Oil, Carapa Guaianensis Seed Oil, Citrus Limon Peel Oil, Salicylic Acid, Salvia Offi cinalis Oil, Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Squalene, Eugenol, Citral, Limonene, Linalool.

Parametry

SUKL název

Cannaderm Mycosin Forte sérum 10+2ml

Značka

EAN

8594059736338

PDK

3303675

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]