Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Léčebná dermokosmetika
Na ekzém
Cannaderm Exema zklidňující krém 50g

Cannaderm Exema zklidňující krém 50g

Cannaderm Exema zklidňující krém 50g

Na ekzém

Zklidňující krém s mírně kyselým pH pro rychlé zklidnění a zmírnění svědění, pálení a zarudnutí citlivé ekzematické pokožky. Celý popis

Dostupný
Lékarny

226 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Exema zklidňující krém s mírně kyselým pH je určený pro péči o svědivou, citlivou nebo zarudlou pokožku při projevech ekzémů u dětí i dospělých. Krém se snadno roztírá, zvláčňuje a zklidňuje citlivou pokožku a rychle mírní projevy svědění, pálení a zarudnutí.

Účinné látky: konopný olej a extrakt, bambucké máslo (máslovník), myrha, majoránka.

Použití: krém jemně vetřete pouze na místa se svědící nebo ekzematickou pokožkou. Exema krém používejte podle potřeby i několikrát denně. Exema je krém určený pro pokožku za účelem její ochrany a zlepšení stavu.

Upozornění: Není vhodné pro děti do 3 let. Pro zklidnění pokožky malých dětí doporučujeme Robátko zklidňující krém.

Skladování: nejlépe při teplotě +10 až +25 °C.

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR. Vyrobeno v ČR.

Složení: Aqua, Butyrospermum Parkii Butter, Cannabis Sativa Seed Oil, Cannabis Sativa Seed Extract, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearates, Glyceryl Stearate Citrate, Panthenol, Cetearyl Glucoside, Sorbitan Olivate, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Commiphora Myrrha Resin Extract, Origanum Majorana Leaf Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Bisabolol, Linalool, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene, Tocopherol, Beta-Sitosterol, Eugenol, Squalene, Geraniol.

Parametry

SUKL název

Cannaderm Exema zklidňující krém 50g

Značka

EAN

8594059736208

PDK

2483387

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]