Úvod
Doplňky stravy
Krk a dutina ústní
Bitusilky bylinné pastilky s medem 15+2

Bitusilky bylinné pastilky s medem 15+2

Bitusilky bylinné pastilky s medem 15+2

Krk a dutina ústní

Bitusilky bylinné pastilky - pro uvolnění ucpaného nosu a podporu odkášlávání. Celý popis

Dostupný
Lékarny

124 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Doplněk stravy Bitusilky je vhodný v období zvýšeného výskytu nachlazení.

Obsahuje: směs z 5 bylinných extraktů a med. Tradiční byliny, jako prvosenka jarní, tymián obecný, lékořice lysá a jitrocel kopinatý, přispívají ke správné funkci dýchacího systému a bez černý jako antioxidant. Extrakty jitrocele kopinatého a lékořice lysé také podporují imunitní systém. Podpůrnou funkci pro správnou činnost dýchacího systému mají také použité přírodní éterické oleje (eukalyptová a anýzová silice) a menthol, který dodává pastilkám příjemnou osvěžující chuť.

Doporučené dávkování:
3x denně 1 pastilka

Upozornění:
Není určeno pro děti, těhotné, kojící ženy a osoby s vysokým krevním tlakem, nevhodné pro osoby citlivé na včelí produkty. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Přípravek nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu.

Složení:
Sacharóza, glukózový sirup, extrakt z květu prvosenky jarní, extrakt z listu jitrocele kopinatého, extrakt z květu bezu černého, nať tymiánu obecného, kořen lékořice lysé, včelí med květový pastový, voda, kyselina askorbová (regulátor kyselosti), menthol, anýzová silice, eukalyptová silice, přírodní citronové aroma.

Parametry

SUKL název

Bitusilky bylinné pastilky s medem 15+2ks

EAN

8594002393625

PDK

3875862

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]