Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Podle typu pleti
Problematická
BIRETIX Tri-Active Gel 50ml

BIRETIX Tri-Active Gel 50ml

BIRETIX Tri-Active Gel 50ml

Problematická

Gel pro lokální ošetření akné
Celý popis

Dostupný
Lékarny

443 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Tento gel na obličej je určený k lokálnímu ošetření aktivního akné i tmavých skvrn, které po něm na tváři mohly zůstat. Ve složení gelu nechybí patentovaná technologie RetinSphere®   a její inovativní aktivní složka BIOPEP 15, která omezuje množení mikroorganismů způsobujících tvorbu akné. Gel také obsahuje účinnou kombinaci exfoliačních a depigmentačních složek, tudíž koriguje skvrny po akné i jizvy, ale zároveň pomáhá regulovat produkci mazu a celkově zlepšit texturu aknózní pleti.   
 

Hlavní složky: RetinSphere®   Technology (hydroxypinacolone retinoate and retinol glycospheres), BIOPEP 15, 2% Salicylic acid, 15% Glycolic Acid, 4% Niacinamide.  
 

Použití: Před použitím gel protřepejte. Aplikujte ho jednou nebo dvakrát denně na konkrétní oblasti předem vyčištěné pleti.  
 

Upozornění: Uchovávejte gel při pokojové teplotě. Při aplikaci se vyhněte kontaktu s očima. Pokud dojde k jejich zasažení, vypláchněte je vodou. Mírné štípání krátce po prvních aplikacích je normální, během pár minut by mělo ustat. V případě přetrvávajícího podráždění pleti však přípravek z tváře odstraňte a raději přerušte aplikaci. Před sluněním je vhodné následně aplikovat i krém s vysokým SPF. Uchovávejte gel mimo dosah dětí.

Parametry

SUKL název

BIRETIX Tri-Active Gel 50ml

Značka

EAN

8470001908285

PDK

4981081

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]