Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Hydratační
BIRETIX Hydramat Fluid 50ml

BIRETIX Hydramat Fluid 50ml

BIRETIX Hydramat Fluid 50ml

Hydratační

Hydratační gel se zmatňujícím efektem
Celý popis

Dostupný
Lékarny

434 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Tento lehký fluid je určený ke každodenní péči o mastnou pleť s nedokonalostmi. Obsahuje exkluzivní kombinaci mazu regulujících a matujících aktivních složek, které pomáhají redukovat přebytečný maz a lesk pleti, zatímco jeho hydratační komplex rychle a trvale obnovuje kožní bariéru. Technologie RetinSphere® v krému poskytuje mírné keratolytické působení, které pomáhá obnovovat pokožku a spolu s kyselinou tranexamovou snižuje pozánětlivou hyperpigmentaci.  
 

Hlavní složky: RetinSphere®   Technology, Long-lasting ultra-hydrating system with cross-linked hyaluronic acid, Complejo Sebum-regulating Complex: Niacinamid + Zinc, Sistema Mattiying System: Silica microparticles and absorbent and mattifying powders, Tranexamic Acid  
 

Použití: Před použitím protřepejte. Aplikujte dostatečné množství jednou nebo vícekrát denně podle potřeby, a to rovnoměrně na čistou pokožku jemným masírováním, dokud se krém úplně nevstřebá.  
 

Upozornění: Krém je určený k vnějšímu použití. Vyhněte se jeho přímému kontaktu s očima. Pokud k tomu dojde, vypláchněte krém z očí ihned vodou. Změna barvy krému neovlivňuje jeho účinnost ani toleranci formule. Skladujte při teplotě pod 30 &ordm C.

Parametry

SUKL název

BIRETIX Hydramat Fluid 50ml

Značka

EAN

8436574362336

PDK

4870847

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]