Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Podle typu pleti
Mastná
BIRETIX Duo gel Anti-blemish gel 30ml

BIRETIX Duo gel Anti-blemish gel 30ml

BIRETIX Duo gel Anti-blemish gel 30ml

Mastná

Čistící gel pro pleť se sklonem k akné
Celý popis

Dostupný
Lékarny

532 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Tento gel na obličej redukuje a zlepšuje první známky nedokonalostí pleti se sklonem k akné. Jeho složení zahrnuje exkluzivní technologii RetinSphere® a její inovativní aktivní složku BIOPEP 15. Ta snižuje množení mikroorganismů a v kombinaci s vitaminem E pomáhá udržovat rovnováhu kožní bariéry. Gel zároveň pomáhá kontrolovat produkci mazu, zlepšuje texturu pleti a koriguje její nedokonalosti. Gel je určený k pravidelnému používání i v létě a díky své vysoké snášenlivosti nedráždí ani tu nejcitlivější pleť. Byl testovaný pod dermatologickou kontrolou.  
 

Hlavní složky: RetinSphere®   Technology (hydroxypinacolone retinoate and retinol glycospheres), BIOPEP-15, Salicylic acid, vitamin E.
 

Použití: Aplikujte gel na vyčištěnou pleť, a to jednou až dvakrát denně přímo na místa postižená akné.  
 

Upozornění: Po aplikaci nevystavujte pokožku přímému slunci. Vyhněte se kontaktu s očima. Pokud dojde k zasažení očí, vypláchněte gel velkým množstvím vody. Uchovávejte gel mimo dosah dětí. Skladujte ho v suchu při teplotě do 30 °C. Nevystavujte gel přímým zdrojům světla.

Parametry

SUKL název

BIRETIX Duo gel Anti-blemish gel 30ml

Značka

EAN

8470001859853

PDK

4871472

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]