Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Podle typu pleti
Citlivá
BIODERMA Cicabio Mains 50ml

BIODERMA Cicabio Mains 50ml

BIODERMA Cicabio Mains 50ml

Citlivá

BIODERMA Cicabio Krém na ruce přináší okamžitou úlevu suchým a poškozeným rukám. Pomáhá posílit ochrannou kožní bariéru a zklidňuje pocity diskomfortu. Celý popis

Nedostupný
Lékarny

235 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Regenerační balzám na ruce přináší okamžitou úlevu suchým a poškozeným rukám. Inovativní textura přípravku BIODERMA Cicabio Krém na ruce 50 ml je inspirovaná ochranným hydrolipidovým filmem pokožky. Díky exkluzivní exkluzivní biomimetické technologii Antalgicine™ krém zklidňuje nepříjemné pocity diskomfortu a bolesti způsobené popraskáním nebo trhlinkami. Krém na ruce obsahuje biomimetické lipidy a kyselinu hyaluronovou, které posilují kožní bariéru a podporují obnovu pokožky na různých úrovních.

Výsledek
posílení kožní bariéry
zklidňuje podrážděnou pokožku
zvlhčuje a hydratuje
obnovuje a chrání pokožku
okamžitý účinek

Složení
Krém na ruce v sobě ukrývá bambucké máslo, kyselinu hyaluronovou, glycerin a lipo-kolin, které zajišťují dlouhotrvající výživu a hydrataci suché pokožky rukou. Biomimetický polymer, který na sebe váže vodu, účinně zabraňuje její ztrátě. Výsledkem je posílená kožní bariéra a odolnější pokožka.

Upozornění
Nepoužívejte na závažné kožní rány nebo exsudáty. Pokud podráždění pokožky přetrvává, poraďte se se lékařem.

Parametry

SUKL název

BIODERMA Cicabio Mains 50ml

Značka

Výrobce

EAN

3701129804711

PDK

4680543

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]