Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Léčebná dermokosmetika
Na ekzém
BIODERMA Atoderm SOS sprej 200ml

BIODERMA Atoderm SOS sprej 200ml

BIODERMA Atoderm SOS sprej 200ml

Na ekzém

První bezkontaktní protisvědivý sprej s okamžitým účinkem a trváním až 6 hodin. Celý popis

Dostupný
Lékarny

527 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Okamžitá úleva od svědění a škrábání? Máme řešení. Bioderma Atoderm SOS sprej přináší okamžitý efekt proti svědění, které může být způsobeno různými příčinami. Přináší okamžitou úlevu ať už vás trápí atopický ekzém, kopřivka nebo lupénka. Díky bezkontaktní aplikaci dochází k okamžitému efektu, který trvá až 6 hodin. Vaši pokožku navíc zklidní a hydratuje. SOS sprej můžete použít kdykoli a kdekoli během dne i noci. Vhodné již pro kojence.

BENEFITY:
Sprej zklidňuje svědění za 60 sekund na dobu 6 hodin
Redukuje nutkání ke škrábání a poskytuje okamžitý komfort
Poskytuje okamžitý pocit svěžesti
Velmi dobrá snášenlivost - Nekomedogenní - Ultra lehká textura - Neparfemovaný - Velmi rychlá aplikace 360° v jednom jednoduchém kroku - Nezanechává skvrny na oblečení
Vhodný na podrážděnou, suchou až velmi suchou citlivou pokožku

* Klinická studie zahrnovala 120 pacientů ve věku od 1 roku do 84 let a trvala 21 dnů.

DLOUHODOBÉ VÝSLEDKY:
Zklidňuje svědění
Pokožka je zklidněná za 6 hodin

* Klinická studie zahrnovala 120 pacientů ve věku od 1 roku do 84 let a trvala 21 dnů.

CO SE DĚJE VE VAŠÍ POKOŽCE?
Bez ohledu na to, zda se jedná o časté nebo občasné svědění, může to souviset se suchou pokožkou, senilní xerózou, kontaktním ekzémem, chronickou kopřivkou, atopickou dermatitidou nebo psoriázou.
Navíc některé „vnější faktory“ jako tvrdá voda, používání nevhodných produktů hygieny, studené vody, střídání teplot a znečištění mohou zhoršovat stav pokožky a vyvolávat svědění.
Škrábání potom může vyvolat riziko infekce. Čím více si osoba škrábe pokožku, tím více ji vystavuje mikrobům. Vzniká tak začarovaný kruh.
Svědění může mít výrazný vliv na kvalitu života, způsobovat poruchy spánku, dyskomfort při denních činnostech, střídání nálad, zvýšenou úzkost, celkovou nepohodu a podobně.
Bez ohledu na příčinu se svědění může objevit kdykoliv během dne nebo v noci. Nutkání ke škrábání je pak intenzivní; pokožka je potom zarudlá a podrážděná.

JAK FUNGUJE Atoderm SOS sprej?
Atoderm SOS sprej čerpá z nového vědeckého objevu: 2 nové biologické cíle byly definovány jako příčina svědění u pokožky náchylné k atopii nebo psoriáze. Tato péče také působí na jiné biologické mechanismy, které vedou k častému či dočasnému svědění.
Nová technologie Skin Relief (obsahuje výtažky z ambory a zeleného čaje) v kombinaci s  enoxolonem blokuje biologický proces odpovědný za svědění.
Patent Skin Barrier Therapy chrání i tu nejsušší pokožku před bakteriemi, které zapříčiňují intenzivní svědění.
Vitamín PP a skvalen doplňují recepturu, aby dodávaly lipidy potřebné pro posílení kožní bariéry.
Patentovaný komplex D.A.F. zvyšuje práh snášenlivost pokožky.
Výsledky: Pokožka je okamžitě zklidněná a nutkání ke škrábání se trvale redukuje. Pro okamžitý komfort, dlouhotrvající hydrataci a intenzivní ochranu.

Atoderm SOS sprej A VAŠE RUTINA:
Aplikujte x-krát denně na svědivá místa ze vzdálenosti 20 cm. Ideální do kombinace s Atoderm hygienou a pečujícím krémem.
Před aplikací na obličej nastříkejte na dlaň. Nevdechujte. Lze použít u novorozenců, s výjimkou předčasně narozených dětí. Tento produkt není léčivem. Pokud se stav pokožky nezlepší
nebo pokud problém přetrvává, poraďte se s lékařem. Při použití samotného produktu nebo v rámci léčby postupujte podle odborné instrukce.

Upozornění: Nádoba pod tlakem: při zahřátí může prasknout. Chraňte před teplem, horkými povrchy, jiskrami, otevřeným ohněm a jinými zdroji zapálení. Kouření je zakázáno. Nádobku nepropichujte ani nepalte, a to ani po vyprázdnění. Chraňte před slunečním zářením. Nevystavujte teplotám, které překračují 50 °C / 122 °F. Ukládejte mimo dosah dětí. 

Typ pokožky: Podrážděná, suchá, velmi suchá až atopická citlivá pokožka. Časté nebo akutní svědění. Vhodné pro celou rodinu (miminka* - děti - dospělí)
*Může být použit u novorozenců s výjimkou předčasně narozených dětí.

Složení: AQUA/WATER/EAU, GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, SUCROSE STEARATE,
SQUALANE, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, PENTYLENE GLYCOL, GLYCYRRHETINIC ACID, DISODIUM EDTA, CELLULOSE
GUM, MANNITOL, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, XYLITOL, RHAMNOSE, TAMBOURISSA TRICHOPHYLLA LEAF EXTRACT,
TOCOPHEROL, LECITHIN, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, NIACINAMIDE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT,
FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT. [BI 732]

Parametry

SUKL název

BIODERMA Atoderm SOS sprej 200ml

Značka

Výrobce

EAN

3401528546341

PDK

3558971

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]