Úvod
Doplňky stravy
Klouby, kosti, svaly
Barnys Triple blend EXTRA SILNÝ 200g

Barnys Triple blend EXTRA SILNÝ 200g

Barnys Triple blend EXTRA SILNÝ 200g

Klouby, kosti, svaly

Premiový produkt pro lidské klouby. Složení obohaceno o patentované kolageny.

Velmi vhodné i pro dlouhodobé podávání, pro sportovce, těžce fyzicky pracující a pro osoby s nadměrně zatěžovanými klouby (nadváhou a pod). 

200 g – balení na 6 týdnů. 
Celý popis

Dostupný
Lékarny

437 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Pětihvězdičkový produkt pro klouby Barny´s ve spolupráci s ALAVIS™ (přípravky pro klouby a chrupavky koní).

Můžete se na nás spolehnout. Známe jen jeden standard kvality – ten nejvyšší.

Každá šarže tohoto doplňku stravy je testovaná na obsah účinných látek v souladu s EU Pharmacopoeia ve dvou na sebe nezávislých evropských laboratořích. Teprve na základě tohoto měření je produkt uvolněn do prodeje. 

Obsahuje kombinaci chondroprotektivních látek, glukosaminsulfátu, chondroitinsulfátu, látky MSM Lignisul®, kolagenů v nejvyšší kvalitě zn. COLLYSS™ a zn. CARTIDYSS™a vitamin C ve formě NUTRA-C™.

Látky obsažené v doplňku stravy Barny´s TRIPLE Blend EXTRA SILNÝ – glukosaminsulfát, chondroitinsulfát a kolagen typu II tvoří přirozenou strukturu kloubní chrupavky, kolagen typu I je součástí vazů a šlach, MSM je organická sloučenina síry.

MSM Lignisul®: často nazývaný jako zázračná ingredience, důležitá výživová látka při stavbě pojivových tkání a kloubních chrupavek. 

Glukosaminsulfát: přirozená součást kloubní chrupavky a synoviální tekutiny. 

Chondroitinsulfát: přirozená a nezbytná součást kloubní chrupavky. 

Kolagen typ I získávaný z kůže mořských ryb v nejvyšší kvalitě zn. COLLYSS™. 

Kolagen typ II získávaný z chrupavek rejnoků v nejvyšší kvalitě zn. CARTIDYSS™.

Vitamin C NUTRA-C™: přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci chrupavek a kostí. Jedná se o nekyselou značkovou formu vitaminu C, obsahující jeho metabolity. Působí mírně na žaludek, takže je vhodná i pro citlivé osoby. Jde o vysoce biologicky dostupnou formu a silný antioxidant, který se vyznačuje rychlou absorpcí, lepším udržením v organismu, nižší ztrátou močí a absencí trávicích potíží po konzumaci. Vitamin C je důležitý pro tvorbu kolagenu pro správnou funkci kloubních chrupavek, kostí a kůže.

Pro zachování kvality produktu nejsou přidávána žádná barviva. 
SLOŽENÍ: MSM – LIGNISUL® (methylsulfonylmethan, protispékavá látka: oxid křemičitý), glukosaminsulfát 2KCl (z korýšů), chondroitinsulfát, regulátor kyselosti: kyselina citronová, aroma (ochucující a přírodní aromatické látky, maltodextrin, stabilizátor: arabská guma – akáciová živice, látky zvýrazňující chuť a vůni: cukr), vitamin C NUTRA-C™ (L-askorban vápenatý, L-askorban hořečnatý, L-threonát vápenatý, 24% RHP) 19,3 mg, extrakt chrupavek – kolagen II. typu CARTIDYSS™ (z ryb), hydrolyzovaný kolagen I. typu COLLYSS™ (z ryb), sladidlo: steviolglykosidy z rostliny stévie.
 
 NUTRA-C™ je registrovaná ochranná známka firmy Novotech Nutraceuticals, Inc. (USA).
 
 RHP - referenční hodnota příjmu.
Užívejte 1 odměrku Barny´s TRIPLE blend EXTRA SILNÝ denně rozmíchanou lžičkou v min. 2 dcl vody, nejlépe ráno nebo kdykoli během dne, nalačno nebo po jídle. Možno ochutit šťávou. Odměrka přiložena.

Parametry

SUKL název

Barnys Triple blend EXTRA SILNÝ 200g

Značka

Výrobce

EAN

621629902829

PDK

3931889

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]