Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Na opalování
Krémy na opalování
AVENE Sun SunsiStick KA SPF 50+ 20g

AVENE Sun SunsiStick KA SPF 50+ 20g

1+1
3282770207576-Av%C3%A8ne+SUN+SunsiStick+KA+SPF+50%2B-0197240470267693353

AVENE Sun SunsiStick KA SPF 50+ 20g

Krémy na opalování

AVENE Sun SunsiStick KA SPF 50+ Velmi vysoká ochrana. Neobsahuje parfemaci. Citlivá kůže. Vyvinuto pro citlivou kůži a pro kůži se sklonem k aktinické keratóze.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

577 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

SunsiStick KA lze použít na lokalizované oblasti čela, nosu, lícních kostí, lebky, hřbety rukou... Nabízí velmi vysokou denní ochranu před sluncem pro citlivou a rizikovou pokožku a pro pokožku se sklonem k aktinické keratóze. Její složení s transparentním povrchem se velmi snadno nanáší, a to i na nejcitlivější místa. Esencí přípravek SunsiStick KA SPF 50+ je jedinečný komplexní účinné látky ve výzkumném centru Pierre Fabre Research, který se skládá ze : - stabilního a účinného filtračního systému pro velmi širokou ochranu proti UVB-UVA záření v průběhu času.- dvojice doplňujících se antioxidantů : Thialdine pro okamžitou ochranu buněk + Provitamin E (Pre-tokoferyl) pro celkovou ochranu buněk před oxidačním stresem.- Vederine™, účinné látky, která zvyšuje expresi receptorů vitaminu D a posiluje kožní bariéru.
Jeho velmi vysoká kožní tolerance byla prokázána a vyhodnocena pod dermatologickou kontrolou. Dlouhotrvající účinek*.* Studie účinků po dobu 8 hodin po jednorázové aplikaci, 20 osob.

Hlavní výhody

• OCHRANA PROTI SLUNEČNÍMU ZÁŘENÍ : stabilní filtry, které účinně bojují proti negativním účinkům slunečního záření UVB a UVA

• ANTIOXIDAČNÍ : pomáhá chránit buňky před volnými radikály.

• VODĚODOLNÝ : chrání pokožku před škodlivými účinky slunce i při koupání.

• NEZANECHÁVÁ BÍLÝ FILM : vytváří neviditelnou ochranu.

• BEZ PARFEMACE : pro větší toleranci citlivou nebo netolerantní pokožkou.

Jak používat

Návod na použití :

Před pobytem na slunci naneste 7 vrstev na oblast, které chcete chránit. Pro zachování úrovně ochrany aplikaci často opakujte, zejména při pocení, koupání nebo osušení ručníkem, přípravek často nanášejte znovu..

Tip odborníka :

Pro optimální ochranu nanášejte SunsiMed ráno na místa nejvíce vystavená slunci. Během dne pravidelně používejte Sunsistick na místa nejvíce exponovaná slunci (nos, hlava, hřbety rukou....)

Parametry

SUKL název

AVENE Sun SunsiStick KA SPF 50+ 20g

Značka

EAN

3282770207576

PDK

4540143

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]