Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Proti vráskám
AVENE DermAbsolu omlazující oční krém 15ml

AVENE DermAbsolu omlazující oční krém 15ml

AVENE DermAbsolu omlazující oční krém 15ml

Proti vráskám

AVENE DermAbsolu Omlazující oční krém. Hutnost a vitalita. Citlivé okolí očí. Na vrásky a povadlé okolí očí, ztráta hutnosti a jasu.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

867 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

DermAbsolu OČNÍ Omlazující krém pro zralou pleť představuje skutečně komplexní í péči proti vráskám, váčkům tmavým kruhům pod očima díky unikátní kombinaci patentovaných aktivních látek* působí na všechny projevy stárnutí v očních partiích. Vanilkové polyfenoly, které posilují účinek kyseliny hyaluronové, bojují proti ochabování pleti a obnovují její hutnost. SyténolTM, rostlinná alternativa retinolu, pomáhá uchovávat správný objem obličeje. Glykoleol, prekurzor základních kožních lipidů, dodává pokožce pružnost a komfort. Oční kontury jsou vypnuté a vyhlazené. Kovový masážní aplikátor zvyšuje účinek dextran sulfátu, zmírňuje tmavé kruhy a váčky pod očima, osvěžuje a rozjasňuje. DermAbsolu OČNÍ Omlazující krém pro zralou pleť bez parfemace a s vysokým obsahem termální vody je dokonale přizpůsobený citlivým očním partiím.
*Registrovaný patent TM společnosti Sytheon USA.

Hlavní výhody

• REVITALIZUJE citlivé oční partie.

• ZMÍRŇUJE tmavé kruhy a váčky pod očima.

• ROZJASŇUJE oči díky kovovému masážnímu aplikátoru, který dodává pocit svěžesti.

Jak používat

Nanášejte na oční partie ráno a/nebo večer lehkým poklepáním a rozetřete podél očního oblouku. Vyhněte se přímému kontaktu s očima. Pouze pro vnější použití.

Parametry

SUKL název

AVENE DermAbsolu omlazující oční krém 15ml

Značka

EAN

3282770200553

PDK

3771210

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]