Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Podle typu pleti
Problematická
AVENE Cleanance ComedoMed péče 30ml

AVENE Cleanance ComedoMed péče 30ml

-100 Kč
3282770390414-Eau+Thermale+Av%C3%A8ne+CLEANANCE+COMEDOMED+Koncentrovan%C3%A1+p%C3%A9%C4%8De+proti+nedokonalostem+ak%C5%84ozn%C3%AD+pleti-0512061210493765278

AVENE Cleanance ComedoMed péče 30ml

Problematická

AVENE Cleanance ComedoMed 30ml koncentrovaná péče při nedokonalostech pleti. Pro pleť se sklonem k akné.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

432 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Cleanance Comedomed, inovace od Laboratoří Eau Thermale Avène, prokázala klinickou účinnost již po 7 dnech*, bojuje proti nedokonalosti v místě jejich vzniku a následnému jejich opakovanému výskytu. Expertní péče pro mastnou pleť se sklonem k akné, Cleanance Comedomed je formulována s použitím Comedoclastin™, rostlinného extraktu ze spermatu ostropestřce mariánského. Tato aktivní látka s patentovanými vlastnostmi** cílí na mikrokomedony, redukuje existující nové nedokonalosti a černé tečky, omezuje vznik a reguluje hyperprodukci kožního mazu. Cleanance Comedomed je vhodný pro dospělé a dospívající ve věku od 12 let, používám se dvakrát denně, ráno a večer, a nabízí klinicky ověřený*** účinek proti recidivě. Nekomedogenní, s vysokou tolerancí* pro pleť náchylnou k akné, jeho rychle se vstřebávající nemastná textura zanechává pleť matnou.

*Studie tolerance a účinnosti pod dermatologickou kontrolou na 51 subjektech, použití Cleanance Comedomed dvakrát denně po dobu 56 dnů.

** Patent registrován

***Mezinárodní klinická observační studie, 90 % pacientů bez relapsu akné v T6 měsících, (podle definice relapsu v protokolu GEA ≥3 vyžadující zavedení medikamentózní léčby – trpí nebo lokální), 48 subjektů, dvě aplikace denně Cleanance Comedomed po dobu šesti měsíců.

Hlavní výhody

• EFEKTIVNÍ: na všechny typy nedokonalostí na pokožce se sklonem k akné díky Comedoclastin™**, který působí v místě vzniku nedokonalosti, redukuje je a omezuje jejich výskyt.
• ÚČINNĚ redukuje nedokonalosti již za 7 dní*. Zabraňuje jejich opakovanému výskytu***.
• VELMI DOBRÁ SNÁŠENLIVOST: používá se samostatně nebo v kombinaci s medikamentózní léčbou (kromě pacienta isotretinoinu), jeho tolerance na citlivé pleti se sklonem k akné je klinicky prokázána*.

*Studie tolerance a účinnosti pod dermatologickou kontrolou na 51 subjektech, použití Cleanance Comedomed dvakrát denně po dobu 56 dnů.
** Registrovaný patent
***Mezinárodní klinická observační studie, 90 % pacientů bez relapsu akné v 6. měsících, (podle definice relapsu v protokolu GEA ≥3 vyžadující zavedení medikamentózní léčby – onemocnění nebo lokální), 48 subjektů, dvě aplikace denně přípravku Cleanance Comedomed po dobu šesti měsíců.

Jak používat

Cleanance Comedomed lze používat samostatně, v kombinaci s medikamentózní léčbou akné nebo po ní.
Lze jej aplikovat na vyčištěný obličej, dekolt a záda, ráno i večer.

Tip odborníka:
Dodržujte pravidelnou péči o pleť
1. Důkladné odličování a čištění obličeje ráno a večer!
2. Aplikace péče proti nedokonalosti ráno a večer.

Parametry

SUKL název

AVENE Cleanance ComedoMed péče 30ml

Značka

EAN

3282770390414

PDK

3846145

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]