Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Tělová dermokosmetika
Masti
Annabis Balcann konopná Bio mast CBD+CBG 50ml

Annabis Balcann konopná Bio mast CBD+CBG 50ml

Annabis Balcann konopná Bio mast CBD+CBG 50ml

Masti

REGENERACE KŮŽE Celý popis

Dostupný
Lékarny

263 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Účinné látky:

  • CBD
  • CBG
  • Konopný olej
  • Santalové dřevo
  • Cedr atlantský
  • Levandule lékařská
  • Myrta obecná
  • Dubová kůra
     

Bio konopná mast BALCANN je vhodná k pravidelné péči o suchou, podrážděnou pokožku. Balcannje vhodný i jako doplňková péče o pokožku při sklonu k atopickému ekzému a lupénce. Mast je určena především pro lokální ošetření problematických míst pokožky, intenzivně vyživuje, mírní nepříjemné pocity napětí a svědění. Obohacením o vysokou koncentraci CBD a CBG nyní vytváří synergii s ostatními účinnými látkami a tím zesiluje své účinky. Dobře se roztírá a může přispět k rychlé obnově kožního pláště, který zabraňuje nežádoucímu vysoušení pokožky. Každé aplikaci by mělo předcházet šetrné omytí a osušení pokožky. U miminek hydratuje svrchní vrstvu pokožky, zklidňuje zarudlá, opruzená místa a kožní záhyby, které jsou podrážděny vlhkostí v plence. Balcannkonopná mast účinně působí na suchou pokožku na loktech, kolenou či patách.


Doporučené použití: mast lze nanášet během dne opakovaně dle potřeby.

Ingredients: Olea Europaea Fruit Oil*,  Cannabis Sativa Seed Oil*, Glyceryl Stearate, , Cannabidiol, Panthenol, Quercus Robur Bark Extract, Cedrus Atlantica Wood Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Cannabigerol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extrakt, Amyris Balsamifera Bark Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Myrtus Communis Leaf Oil, Glycerin, Alcohol Denat., Linalool, Limonene, Citric Acid, Aqua.
*surovina z ekologického zemědělství

Alergeny: Linalool, Limonene, Citric Acid

Parametry

SUKL název

Annabis Balcann konopná Bio mast CBD+CBG 50ml

Značka

Výrobce

EAN

8594167144070

PDK

4936234

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]