Úvod
Volně prodejné léky
Chřipka a nachlazení
Kašel
ACC 20mg/ml sirup 1x100ml

ACC 20mg/ml sirup 1x100ml

ACC 20mg/ml sirup 1x100ml

Kašel

ACC SIRUP na léčbu vlhkého kašle s příjemným třešňovým aroma. ACC SIRUP je rychlým řešením pro celou rodinu. Již od prvních příznaků kašle se můžete spolehnout na ACC SIRUP a přizpůsobit dávku podle věku členů rodiny. ACC SIRUP rozpouští hlen, usnadňuje vykašlávání a má navíc antioxidační účinek. Celý popis

Dostupný
Lékarny

114 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Acc zvládne Váš kašel

Pro všechny, kteří nechtějí, aby jim kašel narušil život je tu ACC na léčbu vlhkého kašle.

ACC 20 mg/ml SIRUP se užívá k léčbě akutních i chronických onemocnění dýchacích cest, která jsou provázena intenzivní tvorbou hustého vazkého hlenu a vlhkým kašlem. Účinná látka acetylcystein snižuje vazkost hlenu, usnadňuje vykašlávání a má navíc antioxidační účinek. Vhodné k užívání od prvních příznaků kašle.

Jak ACC SIRUP zvládne váš kašel? 

Acc benefity

Acc benefity

ACC Benefity

Užití a dávkování

Bez porady s lékařem může být přípravek ACC 20mg/ml SIRUP užíván dospělými a dětmi od 2 let. Doporučuje se užívání po jídle.

Acc užití

Přípravek ACC SIRUP lze užívat od prvních příznaků kašle. Používá se k terapii akutních onemocnění dýchacích cest provázených tvorbou hustého vazkého hlenu a vlhkým kašlem, jako je akutní zánět průdušek nebo průdušnice.

Na doporučení lékaře se ACC SIRUP užívá také u chronických onemocnění dýchacích cest (chronický zánět průdušek nebo průdušnice, průduškové astma, zánět průdušinek, cystická fibróza, bronchiektázie).

Upozornění

ACC 20 mg/ ml SIRUP, volně prodejný léčivý přípravek na vlhký kašel. K vnitřnímu užití s účinnou látkou acetylcystein. Čtěte pozorně příbalový leták.

Parametry

SUKL název

ACC 20mg/ml sir.1x100ml

Farmakoterapeutická skupina

LÉČIVA PROTI NACHLAZENÍ A KAŠLI

EAN

4030855513116

PDK

3562825

SUKL kód

0226195

ATC

ACETYLCYSTEIN

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]