Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Hydratační
A-DERMA BIOLOGY Výživný hydratační krém 40ml

A-DERMA BIOLOGY Výživný hydratační krém 40ml

A-DERMA BIOLOGY Výživný hydratační krém 40ml

Hydratační

A-DERMA BIOLOGY Dermatologický výživný hydratační krém poskytuje 24 h hydrataci suché pleti. Obsahuje aktivní látky, které pleti zajišťují optimální snášenlivost a navrací jí rovnováhu. Bez parfemace. 99% složek přírodního původu.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

403 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Dermatologická rostlinná laboratoř A-Derma pečuje o křehkou suchou pokožku výživným hydratačním krémem, který kombinuje jak dermatologické standardy, tak i účinnost. Jedná se o BIO certifikovaný přípravek. BIOLOGY DERMATOLOGICKÝ VÝŽIVNÝ HYDRATAČNÍ KRÉM se skládá z 99% ze složek přírodního původu a hydratuje pleť po dobu 24 hodin¹, obnovuje rovnováhu a posiluje ochrannou bariéru oslabenou vnějšími vlivy (znečištění, kouř, tvrdá voda, klimatizace, stres atd.). Za svou jedinečnou dermatologickou účinnost vděčí dvěma klíčovým aktivním látkám řady A-Derma BIOLOGY : BIO výtažek z ovsa Rhealba®*, který má obnovující a hydratační vlastnosti a výtažku z pampelišky, který je známý svými účinky proti znečištění. Je vynikajícím podkladem pod make-up, neucpává póry a jeho krémová a svěží textura může být použita samostatně nebo v kombinaci s dalšími dermatologickými produkty BIOLOGY pro péči o pleť na míru, přizpůsobenou každé křehké pokožce. VÝŽIVNÝ KRÉM, testovaný na alergické pokožce, obsahuje pouze základní složky, které zajišťují optimální snášenlivost (bez parfemace a esenciálních olejů) a lze jej aplikovat na obličej a oční okolí. Dokonale hydratovaná a posílená pleť je vyrovnaná, příjemná a rozzářená.

Oves Rhealba®, pocházející z ekologického zemědělství.

Informace pro vegany : žádné složky živočišného původu

¹ Kinetika HI, 20 osob, jedna aplikace

* 2 patenty před patentovým schválením (extrakce aktivní látky a její účinnost)

Hlavní výhody

• HYDRATUJE : je bohatý na BIO výtažek z ovsa Rhealba®¹, patentovanou* aktivní látku s hydratační silou (zvyšuje přirozenou produkci kyseliny hyaluronové** o +83%), tento bohatý hydratační krém poskytuje 24hodinovou* hydrataci.

• NAVRACÍ ROVNOVÁHU : BIO oves Rhealba®¹ obnovuje pokožku doplněním základních minerálů : vápníku a hořčíku. Ochranná bariéra pokožky je posílena, zatímco výživný dermatologický krém BIOLOGY pomáhá udržovat rovnováhu kožního mikrobiomu.

• POSILUJE : hydratovaná a vyvážená kožní bariéra plně obnovuje svou funkci a ochrannou roli.

¹ Kinetika HI, 20 osob, jedna aplikace

*2 patenty před patentovým schválením (extrakce aktivní látky a její účinnost)před

**Testováno in vitro

Jak používat

Aplikujte ráno a/nebo večer na navlhčenou pokožku.

Obličej a krk.

Parametry

SUKL název

A-DERMA BIOLOGY Výživný hydratační krém 40ml

Značka

EAN

3282770146615

PDK

4695178

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]