Úvod
Doplňky stravy
Pro ženy
YARILO 400 THF tbl.30

YARILO 400 THF tbl.30

YARILO 400 THF tbl.30

Pro ženy

Yarilo 400 THF obsahuje plně biologicky aktivní formu kyseliny listové nejnovější generace. Na rozdíl od obyčejné kyseliny listové je aktivní folát okamžitě účinný a nemusí se metabolizovat pomocí enzymu MTHFR.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

186 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Jedna tableta Yarilo® 400 THF obsahuje 400 µg plně biologicky aktivního folátu nejnovější generace. Na rozdíl od obyčejné kyseliny listové je okamžitě účinný a nemusí se metabolizovat pomocí enzymu MTHFR. Při užívání této 100 % aktivní formy kyseliny listové se v organizmu neobjevuje nemetabolizovaná kyselina listová (UMFA – unmetabolised folic acid).

Folát přispívá k normální syntéze aminokyselin, podílí se na dělení buněk a podporuje normální funkci imunitního systému. Podporuje také normální krvetvorbu a normální metabolismus homocysteinu. Zároveň podporuje normální psychickou činnost a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

U těhotných žen doplňkový příjem kyseliny listové zvyšuje hladinu folátu. Nízká hladina folátu u těhotných žen je rizikovým faktorem pro vznik vad neurální trubice u vyvíjejícího se plodu. Příznivého účinku se dosáhne při doplňkovém denním příjmu folátu 400 μg v době nejméně od jednoho měsíce před početím a do tří měsíců po početí. Folát podporuje růst zárodečných tkání v těhotenství. Cílovou populací jsou ženy v reprodukčním věku. 

Způsob podání (návod k použití):

Tabletu zapijte dostatečným množstvím tekutiny.

 

Dávkování:

Užívejte 1 tabletu denně.

V období plánování těhotenství, v těhotenství a během kojení:
•  Nejméně jeden měsíc před plánovaným otěhotněním a dále po celou dobu prvního trimestru těhotenství užívejte 1-2 tablety denně.
• V 2. a 3. trimestru těhotenství a během kojení užívejte 1 tabletu denně.

 

Složení:

Objemová činidla: mikrokrystalická celulóza, fosforečnan vápenatý; leštící látky: hydroxypropylmethylcelulóza, uhličitan vápenatý, mikrokrystalická celulóza, mastné kyseliny; protispékavé látky: oxid křemičitý, hořečnaté soli mastných kyselin; aktivní folát Quatrefolic® (glukosaminová sůl kyseliny (6S)-5-methyltetrahydrolistové).

 

Upozornění a varování:

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších tří let. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti nebo nekompatibility s kteroukoliv složkou výrobku. Uchovávejte na chladném a suchém místě chráněném před zdroji tepla. Neužívejte, pokud je obal poškozený. Neužívejte po uplynutí doby použitelnosti. Doba použitelnosti se vztahuje na správně skladovaný výrobek v neotevřeném obalu.

 

Výrobek je určen pro dospělé.

Uchovávejte v původním obalu na chladném a suchém místě (relativní vlhkost do 50 %) při teplotě 12-25 °C.

Nevystavujte zdrojům tepla a slunečnímu záření. Neskladujte na vlhkých místech, jako jsou kuchyně nebo koupelny.

Neskladujte výrobek v blízkosti nebezpečných látek, jako je čpavek, benzín, aceton nebo hořlavé látky, které se snadno odpařují.

Vzhledem k povaze obsažených složek může každá šarže výrobku vypadat jinak, což však nemá vliv na jeho kvalitu.

BEZ LAKTÓZY

BEZ CUKRŮ

VEGAN

Quatrefolic® je registrovaná ochranná známka Gnosis.
Yarilo® je registrovaná ochranná známka AXONIA, a.s.

 

Balení: 30 potahovaných tablet v blistru

Parametry

SUKL název

YARILO 400 THF tbl.30

EAN

8594064112400

PDK

4936598

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]