Úvod
Péče o matku a dítě
Vitamíny a minerály
Pro děti
Vitar Kids Omega cps.60+Multivit.želé 50ks+dárek

Vitar Kids Omega cps.60+Multivit.želé 50ks+dárek

Vitar Kids Omega cps.60+Multivit.želé 50ks+dárek

Pro děti

Podporujte obranyschopnost dětí doplňováním důležitých vitaminů a minerálních látek doplňkem stravy ve formě želé 5 skvělých příchutí. Vitar Kids Dárkové balení + DÁREK: tetovačky s motivy Boba a Bobka Celý popis

Dostupný
Lékarny

318 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Vitar Kids Bob a Bobek Omega 3 rybí olej + vitaminy D3 + E 60 kapslí: Nenasycené mastné kyseliny EPA a DHA, které známe spíše pod souhrnným názvem Omega 3, patří mezi esenciální látky. Tedy takové, které jsou pro tělo nezbytné k jeho činnosti, neumí si je ale samo vytvořit a musíme mu je dodávat v potravě. Nejznámějším zdrojem Omega 3 mastných kyselin je rybí olej. Zkuste však dětem dát lžičku rybího tuku. Brrrr! Teď je ale všechno jinak. BioPure DHA je rybí olej zpracovaný a ochucený tak, že rybí (pa)chuť je zcela potlačena a zůstává jen přidaná lahodná chuť ovoce. Děti si jej zamilují! Obsažené aktivní látky (DHA,EPA) přispívají k: normální mozkové činnosti*, normálnímu stavu zraku*, normální srdeční činnosti**. Obsažená aktivní látka (vitamin D3): je potřebná pro normální růst a vývin kostí u dětí, přispívá k normální funkci imunitního systému. *Příznivého účinku je dosaženo při denním příjmu 250 mg DHA denně. **Příznivého účinku je dosaženo při denním příjmu 250 mg EPA a DHA denně. Vitar Kids Bob a Bobek Multivitamin 50 želé: Nedostatečný přísun prospěšných látek může naše tělo zaznamenávat po celý rok, bez ohledu na roční období či počasí. Záleží spíše na denním programu, intenzitě aktivity, skladbě jídelníčku a aktuální kondici. Cítíte, že potřebujete povzbudit? Vyzkoušejte multivitamin ve formě želé. Vitaminy skupiny B, vitamin C a vitamin E přispívají k: normální funkci imunitního systému, normální činnosti nervové soustavy a normální psychické činnosti, snížení míry únavy a vyčerpání, ochraně před volnými radikály. Vitamin D3 a zinek přispívají k: normálnímu růstu a vývinu kostí u dětí, udržení normálního stavu kostí a zubů, normálnímu vstřebávání vápníku, normální funkci imunitního systému.

Dávkování 
Vitar Kids Omega 3 + vitaminy D3 a E: Doporučené dávkování: děti od 3 do 8 let let 1 -2 kapsle denně. Dospělí a děti od 9 let 2-4 kapsle denně. Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Vitar Kids Multivitamin želé: Doporučené dávkování: děti od 3 do 8 let 1 želé denně. Dospělí a děti od 9 let 2 želé denně. Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Složení
Vitar Kids Omega 3 + vitaminy D3 a E: Složení: BioPure DHA® - rybí olej, aroma, D–alfa–tokoferol, pomerančový olej, směs tokoferolů, sladidlo – sukralóza, cholekalciferol. Složení obalu: vepřová želatina, glycerol, modifikovaný škrob, čištěná voda.Vitar Kids Multivitamin želé: Složení: glukozový sirup, cukr, vepřová želatina, směs vitaminů a minerálních látek (kyselina L- askorbová, DL-alfa-tokoferolacetát, citrát zinečnatý, maltodextrin, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, kyanokobalamin, cholekalciferol, pyridoxin hydrochlorid, kyselina pteroylmonoglutamová, jodid draselný, D-biotin), kyseliny – kyselina citronová, kyselina mléčná, jablečný koncentrát, mrkvový koncentrát, šípkový koncentrát, barvicí koncentráty (ze spiruliny, mrkve, světlice barvířské), invertní cukerný sirup, barviva - karoteny, kurkumin, lešticí látka – karnaubský vosk, aromata, přírodní aromata.

Upozornění
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Doplněk stravy.

Parametry

SUKL název

Vitar Kids Omega cps.60+Multivit.želé 50ks+dárek

Značka

Výrobce

EAN

8595011143768

PDK

4794591

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]