Úvod
Péče o matku a dítě
Vitamíny a minerály
Pro děti
Vitar Kids Multi+kolostrum tbl.45

Vitar Kids Multi+kolostrum tbl.45

Cenový hit
30082362-3d-vitar-kids-k-multivitamin-kolostrum-45tbl-600px.jpeg

Vitar Kids Multi+kolostrum tbl.45

Pro děti

Vitar Kids Bob a Bobek Multivitamin + kolostrum jsou tablety určeny k rozpouštění v ústech. Kombinace 11 vitamínů a kolostra. Celý popis

Dostupný
Lékarny

119 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Kolostrum (mlezivo) je tzv. prvotní mléko, je první potravou novorozence. Dodává mu vitaminy, minerální látky, stopové prvky, bílkoviny, růstové faktory a protilátky, a stimuluje tak jeho imunitu. K podpoře imunity slouží také vitaminy skupiny B a vitamin C. Prospěšné je i obohacení přípravku o vitamin D3, který je potřebný pro normální růst a vývin kostí u dětí. Vitaminy skupiny B, vitaminy C a E přispívají k: Vitaminy skupiny B, vitamin C a vitamin E přispívají k: normální funkci imunitního systému, normální činnosti nervové soustavy a normální psychické činnosti, snížení míry únavy a vyčerpání, ochraně před volnými radikály. Vitamin D3 přispívá k: normálnímu růstu a vývinu kostí u dětí, udržení normálního stavu kostí a zubů, normálnímu vstřebávání vápníku.

Dávkování 
Doporučené dávkování: děti od 3 do 8 let 1-2 tablety denně. Dospělí a děti od 9 let 4 tablety denně. Nechte rozpustit v ústech. Není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Složení: sladidlo – sorbitol, dextróza (hroznový cukr), vitaminový premix (viz aktivní složky), kolostrum, kyselina – kyselina citronová, protispékavé látky – stearan hořečnatý, polyethylenglykol (PEG 6000), sladidlo – sukralóza, cholekalciferol. Příchuť meruňka: přírodní aroma, meruňkový prášek - 5 mg v tabletě, barvivo - riboflavin. Příchuť borůvka: přírodní aroma, borůvkový prášek - 5 mg v tabletě, barvivo - koncentrát z červené řepy. Příchuť lesní jahoda: přírodní aroma, jahodový prášek - 5 mg v tabletě, barvivo - betanin.

Upozornění
Upozornění: ukládejte mimo dosah dětí. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky. Skladujte v suchu při teplotě od 5°C do 25 °C v dobře uzavřeném obalu. Minimální trvanlivost do konce data uvedeného na spodní straně obalu. Obsahuje laktózu.

Doplněk stravy.

Parametry

SUKL název

Vitar Kids Multi+kolostrum tbl.45

Značka

Výrobce

EAN

8595011143089

PDK

4680782

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]