Úvod
Doplňky stravy
Paměť
Vitar Ginkgo biloba 60mg+DMAE+vit.B6 EKO cps.60

Vitar Ginkgo biloba 60mg+DMAE+vit.B6 EKO cps.60

Vitar Ginkgo biloba 60mg+DMAE+vit.B6 EKO cps.60

Paměť

Doplněk stravy s extraktem z Ginkgo biloby. Součást EKO FRIENDLY řady. Celý popis

Dostupný
Lékarny

140 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Veganské kapsle obsahují kombinaci látek, které příznivě ovlivňují činnost mozku, podporují paměť, soustředění a celkovou vitalitu organizmu.

Vysoká dávka standardizovaného extraktu z Ginkgo biloby příznivě ovlivňuje periferní krevní oběh, podporuje funkci mozku, očí a uší. Je důležitý pro udržení paměti a zachování duševní pohody a mentální svěžesti. Pomáhá k lepšímu učení se, zapamatování si a koncentraci i s narůstajícím věkem.

Ženšen napomáhá k dobrému duševnímu stavu, výkonu, koncentraci a koordinaci. Podporuje imunitní systém a kognitivní funkce. Pomáhá tak udržet paměť, pozornost a bystrost. Je pomocníkem při únavě stresu.

DMAE je v malém množství přítomen v mozku. Je látkou, ze které se tvoří cholin a acetylcholin, který přenáší informaci mezi nervovými buňkami. Může být prospěšný těm, kteří jsou vystaveni vysokým pracovním a studijním nárokům.

Vitamin B6 napomáhá ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívá k normální psychické činnosti, zahrnující schopnost koncentrace, učení, paměti a myšlení.

Dávkování 
1 kapsle denně.

Složení obsahu kapsle: extrakt z kořene ženšenu, extrakt z listů ginkgo biloby, DMAE (dimetylaminoetanol bitartrát), protispékavá látka – stearan hořečnatý, pyridoxin hydrochlorid. Složení obalu kapsle: hydroxypropylmethylceluloza, barvivo - oxid titaničitý.

Upozornění
Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Doplněk stravy.

Parametry

SUKL název

Vitar Ginkgo biloba 60mg+DMAE+vit.B6 EKO cps.60

Značka

Výrobce

EAN

8595011140217

PDK

3967651

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]