Úvod
Doplňky stravy
Imunita
Vitamín D3+Zn+Se+Probio tbl.30

Vitamín D3+Zn+Se+Probio tbl.30

Vitamín D3+Zn+Se+Probio tbl.30

Imunita

Každodenní péče o střevní mikroflóru a podpora imunitního systému Celý popis

Nedostupný
Lékarny

103 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Každodenní péče o střevní mikrobiotu a podporu imunitního systému. Jedinečná kombinace probiotik Limosilactobacillus reuteri (10 mld.), prebiotik inulinu (120 mg/tableta) a vitamínu D3 (1000 IU/tableta). Obohaceno o minerální látky zinek a selen, které přispívají k normální funkci imunitního systému a k udržení normálního stavu vlasů, nehtů a také k ochraně buněk před oxidativním stresem.


 


Probiotika L. reuteri jsou považovány za kvalitní mléčné bakterie, které mají dobře zdokumentované vlastnosti. Klinické studie prokázaly jejich bezpečnost u dětí i dospělých. Zinek, selen a vitamín D3 přispívají k normální funkci imunitního systému, k udržení normálního stavu kostí, zubů a normální činnosti svalů a také k ochraně buněk před oxidativním stresem. Přípravek je obohacen také o prebiotikum inulin.

Přípravek je vhodný na krátkodobé i dlouhodobé užívání, v průběhu i po užívání antibiotik. Vhodné pro děti od 12 let. Bez lepku.


Produkt Vitamín D3+Zn+Se+Probio obsahuje:

Vitamín D3 - přispívá ke správnému vstřebávání vápníku a fosforu, udržení zdravých kostí a zubů, ke správné činnosti imunitního systému a svalů

Zinek - příspívá ke správné funkci imunitního systému, k udržení normálního stavu kostí, vlasů, nehtů, pokožky a podporuje plodnost

Selen - přispívá k ochraně lidských buněk před oxidativním stresem a k normální činnosti štítné žlázy

Probiotika L. Reuteri (1 tbl. = 10 mld.)

Prebiotikum inulin (120 mg/tableta)

Doporučené dávkování:
Děti od 12 let 1 tableta každý druhý den. Dospělí 1 tableta denně.

Fakta:
Není určeno pro děti do 12 let. Obsahuje laktózu! Nevystavovat přímému slunci.

Složení:
Mikrokrystalická celulóza, inulin, glukonát zinečnatý, cholekalciferol, Limosilactobacillus reuteri (obsahuje sušené odstředěné mléko), stearan hořečnatý, seleničitan sodný.

Parametry

SUKL název

Vitamín D3+Zn+Se+Probio tbl.30

EAN

8594002393892

PDK

4680824

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]