Úvod
Vital Proteins Collagen Creamer Vanilka 305g

Vital Proteins Collagen Creamer Vanilka 305g

Vital Proteins Collagen Creamer Vanilka 305g

Vital Proteins Collagen Creamer Vanilka obsahuje vysoce kvalitní hovězí kolagen v kokosovém mléce, které můžete přimíchat do kávy, čaje, mléka i ovesné kaše.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

640 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

top-big-cz kopie

Vital Proteins Collagen Creamer přidá do vaší ranní kávy kolagen a zároveň krémovitost. Díky sušenému kokosovému mléku obsahuje zdravé tuky (MCT) a je bez lepku. Stejně jako naše ostatní produkty si udržuje vysokou denní dávku kolagenových peptidů na porci – 10 g.

 

Víte, že nám po 25. roku života začíná klesat vlastní tvorba kolagenu až o 1 % ročně?

 

Kolagen přitom tvoří až třetinu bílkovin v našem těle a je nepostradatelný pro kvalitu vlasů, nehtů, kostí, šlach, kloubů a kůže. I díky němu naše tělo funguje tak, jak má.

Proč Vital Proteins?

Vital Proteins je řada kolagenových doplňků stravy pro mladistvý vzhled a zdravý životní styl. Kolageny Vital Proteins jsou hydrolyzované a bioaktivní, díky čemuž je naše tělo snadno tráví a vstřebává.

 

Collagen Creamer Vanilka obsahuje vysoké množství kolagenu na porci – 10 g.

icons-CZ
vanilka-CZ

Co je Collagen Creamer?

Vital Proteins Collagen Creamer je směs kolagenových peptidů a sušeného kokosového mléka s příchutí vanilky. Výborně doplní a zjemní chuť každého šálku kávy, jogurtu nebo oblíbené pečené dobroty. Díky sušenému kokosovému mléku obsahuje zdravé tuky (MCT), které napomáhají organismu získat okamžitou energii. Navíc jsou MCT tuky zcela metabolizovány v játrech bez tendence jejich ukládání do tukové tkáně.

1-CZ 2-CZ 3-CZ 4-CZ 5-CZ 6-CZ

„Vždy jsem se snažila o sebe a svou pohodu pečovat. To je také důvod,
proč jsem již před lety začala používat Vital Proteins.“

 

Jennifer Aniston

primichat-vanilka

Dávkování

Smíchejte 1-2 odměrky s 250 ml tekutiny a důkladně promíchejte. Denně užívejte max. 2 odměrky.

 

Složení

Kolagenové peptidy z hovězího. Může obsahovat stopy mléka.

 

Upozornění

Doplňky stravy. Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno dětem do 3 let.

davkovanie-vanilka

*Interní srovnání obchodovaných doplňků stravy s obsahem kolagenových peptidů, uvedených v seznamu 04H1P OTH.DIET.SUPPLEM-POWDERS. IQVIA, ČR, srovnání provedeno v lednu 2023. Vital Proteins Collagen Peptides: kolagen (z hovězího) 20 g/denní dávka. Vital Proteins Marine Collagen: kolagen (z ryb): 12 g/denní dávka.

Parametry

SUKL název

Vital Proteins Collagen Creamer Vanilka 305g

EAN

8593893783904

PDK

4872488

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]