Úvod
Zvířata
Pro psy
Veterinární přípravky
TOPVET Čistič očního okolí pro psy 50ml

TOPVET Čistič očního okolí pro psy 50ml

TOPVET Čistič očního okolí pro psy 50ml

Veterinární přípravky

Čistič očního okolí pro psy k důkladnému vyčistění znečistěného očního okolí. Bylinný koncentrát má pozitivní účinky pro zdraví očí a očního okolí. Veterinární přípravek pro psy pro zdravé oči.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

131 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

K očistě očního okolí - pro zdravé oči

Veterinární přípravek pro psy

Originální receptura vyvinutá na základě nejnovějších poznatků moderní fytofarmacie.

Čistič očního okolí Topvet je určen k důkladnému vyčistění znečistěného očního okolí. Důležité, a to nejen z estetického hlediska, je pravidelné, nejlépe každodenní, čištění očního okolí od usazených nečistot. Bylinný koncentrát má pozitivní účinky pro zdraví očí a očního okolí.

Návod k použití: Pomocí tampónku namočeného v kapkách šetrně odstraňte usazeniny a nečistotu z okolí očí. Přípravek nedráždí oční sliznici, naopak ji uklidňuje a regeneruje.

Složení (INCI): Aqua, Boric Acid, Glycerin, Euphrasia Officinalis Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Sorbic Acid, Potassium sorbate, Thimerosal

Upozornění: Používejte dle návodu k použití. Pouze pro zvířata. Doporučujeme vždy konzultovat zdravotní stav zvířete s veterinárním lékařem.

Skladování: Skladujte v suchu při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí.

Doba použitelnosti: 30 měsíců od data výroby

Číslo schválení: 031-20/C

Držitel rozhodnutí o schválení:
MVDr. Jiří Pantůček, Vodova 40, 612 00 Brno, ČR

Výrobce: Green idea s.r.o., Vodova 40, Brno 612 00, Česká republika

Parametry

SUKL název

TOPVET Čistič očního okolí pro psy 50ml

Značka

EAN

8595643604620

PDK

4522786

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]