Úvod
Zvířata
Pro psy
Veterinární přípravky
TOPVET Balzám na tlapky 100ml

TOPVET Balzám na tlapky 100ml

TOPVET Balzám na tlapky 100ml

Veterinární přípravky

Veterinární přípravek pro psy. Balzám na tlapky je účinným prostředkem k preventivnímu ošetření kůže tlapek i k ošetření narušené kůže (vlivem soli, posypových materiálů, vlhkostí apod.). Balzám tiší svědění a výrazně napomáhá při hojení kůže tlapek.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

131 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Ochrana a regenerace

Veterinární přípravek pro psy

Balzám na tlapky je účinným prostředkem k preventivnímu ošetření kůže tlapek i k ošetření narušené kůže. Balzám na tlapky vykazuje místní ochranný účinek proti nepříznivým vlivům prostředí, zejména proti vlivu soli, posypových materiálů, dráždivých látek uvolňujících se z asfaltových povrchů chodníků a vozovek, nadměrné vlhkosti, prachu, bláta, cizorodých látek aj. Je tvořen silným základem, v němž jsou emulgovány účinné látky tak, aby dlouhodobě odolávaly vlivu okolního prostředí a docházelo k jejich pozvolnému uvolňování (penetraci) do kůže tlapek.

Složení (INCI): Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, PEG-8 Beeswax, Glyceryl Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Ceteareth-20, Sodium Lactate, Sodium PCA, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Hydrolyzed Elastin, Parfum, Tocopherol, Triethanolamine, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Linalool, Limonene

Návod k použití: Naneste v dostatečném množství na kůži tlapek. Důkladně vmasírujte do polštářků i do kůže mezi prsty.

Upozornění: Používejte dle návodu k použití! Neaplikujte na sliznice! Pouze pro zvířata!

Skladování: Skladujte při pokojové teplotě. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí.

Číslo schválení: 114-19/C

Držitel rozhodnutí o schválení:
MVDr. Jiří Pantůček, Vodova 40, 612 00 Brno, ČR

Výrobce: Green idea s.r.o., Vodova 40, Brno 612 00, Česká republika

Parametry

SUKL název

TOPVET Balzám na tlapky 100ml veter.přípravek

Značka

EAN

8595643602268

PDK

4522802

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]