Úvod
Péče o matku a dítě
Dětská výživa
Kojenecká mléka
Sunar Sensitive 3, batolecí mléko 500 g

Sunar Sensitive 3, batolecí mléko 500 g

Sleva
Sleva

Sunar Sensitive 3, batolecí mléko 500 g

Kojenecká mléka

Sunar Sensitive 3 je mléčná výživa s probiotiky pro děti od ukončeného 12. měsíce. Unikátní recepturu s obsahem probiotik (Bifidobacterium longum).

Celý popis

Dostupný
Lékarny
361 Kč

249 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

B1_1195x400px_Sensitive1_CZ

Sunar Sensitive 3 je mléčná výživa s probiotiky pro děti od ukončeného 12. měsíce, určena pro citlivé bříško vašeho děťátka. Jedná se o unikátní recepturu podle vzoru mateřského mléka s obsahem probiotik (Bifidobacterium longum).


Mléčná výživa pro malé děti s probiotiky pro spokojené bříško.  

Probiotické bakterie Bifidobacterium longum se přirozeně nacházejí ve střevním mikrobiomu kojených dětí.
 
Sunar Sensitive 3 byl vyvinut po vzoru mateřského mléka a obsahuje unikátní  kombinaci živin, které se přirozeně vyskytují v mateřském mléce. 

Plnotučné mléko, ze kterého je Sunar Sensitive vyroben,  dodává mléku lahodnou chuť, a proto je dětmi velmi dobře přijímáno a mají spokojené bříško.

Proč si vybrat Sunar Sensitive:

 - Novinka s probiotiky
 - Z plnotučného mléka
 - Bez palmového oleje


Na kvalitě záleží:
Kojenecká mléka Sunar se vyrábí udržitelným a ekologickým způsobem z čerstvého kravského mléka a smetany v oblasti 2 UNESCO biosfér ve Švédsku. Při výrobě jsou aplikovány pokročilé technologie výroby a samozřejmostí je přísná kontrola kvality.

 

Benefity:

Novinka s Bifidobacterium longum
Z plnotučného mléka
Bez palmového oleje

 

Sunar Sensitive 3 je mléčná výživa, v prášku. Je určen pouze pro výživu malých dětí od ukončeného 12. měsíce věku dítěte v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeny. Má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy. Potravina pro zvláštní výživu. Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Sunar Sensitive 3 není určen jako náhrada mateřského mléka během prvních šesti měsíců života dítěte. Není určen pro kojence do 1 roku. Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Při přípravě používejte pouze přiloženou odměrku. Neměňte poměr prášku a vody.

 

Složení: Odtučněné mléko, plnotučné mléko, maltodextrin, laktóza (z mléka), slunečnicový olej, řepkový olej, vápenaté soli kyseliny orthofosforečné, draselné soli kyseliny citronové, uhličitan vápenatý, emulgátor (sójový lecithin), chlorid hořečnatý, chlorid sodný, rybí olej, L-askorbát sodný, Bifidobacterium longum BB536, síran železnatý, L-askorbyl-6-palmitát, citronan sodný, chlorid cholinu, inositol, síran zinečnatý, L-karnitin, směs tokoferolů, nikotinamid, D-pantothenát vápenatý, síran měďnatý, retinyl-palmitát, thiamin-hydrochlorid, riboflavin, pyridoxin hydrochlorid, jodid draselný, kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová), seleničitan sodný, fytomenadion, síran manganatý, cholekalciferol, D-biotin, kyanokobalamin.Bifidobacterium Longum BB536 – 7x108 KTJ/100 g prášku.

 

Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě do 24oC v dostatečné vzdálenosti od tepelných zdrojů. Neskladujte v chladničce. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Vždy připravujte a podávejte pouze čerstvě namíchanou porci. Připravenou porci spotřebujte do 2 hodin. Nespotřebovanou porci dále neuchovávejte a znova nepodávejte. Po přípravě každé dávky otevřené balení vždy dobře uzavřete a uložte na suchém a tmavém místě. Obsah otevřeného balení spotřebujte do 4 týdnů.

 

Zarovnaná odměrka obsahuje 4,43 g Sunar Sensitive 3. 100 ml Sunar Sensitive 3 = 3 zarovnané odměrky (13,3 g prášku) + 90 ml vody = 267 kJ (64 kcal).

 

Upozornění: Doporučené denní dávky mléka jsou orientační, řiďte se individuální 
potřebou dítěte a doporučením pediatra. Při krmení neponechávejte dítě bez dozoru, hrozí riziko zalknutí. Pro zdraví kojenců a malých dětí je důležité správné dodržování návodu na přípravu, používejte pouze přiloženou odměrku, neměňte poměr prášku a vody. Při nesprávném skladování a nedodržení správného návodu na přípravu muže dojít k ohrožení zdraví dítěte. Po konzumaci mléka, zejména před spaním, dbejte na správnou a pravidelnou hygienu ústní dutiny. 

Baleno v ochranné atmosféře.

B2_1195px_banner uzky_CZ

Parametry

SUKL název

Sunar Sensitive 3 od 12m+ 500g

Značka

Výrobce

EAN

8592084420222

PDK

5084331

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]