Úvod
Péče o matku a dítě
Dětská výživa
Kojenecká mléka
Sunar BIO 3, batolecí mléko

Sunar BIO 3, batolecí mléko

Sunar BIO 3, batolecí mléko

Kojenecká mléka

Pokračovací kojenecké mléko Sunar BIO 3  je určené pro miminka od ukončeného 10. měsíce, která nemohou být kojena. Mléko je vyráběné z BIO smetany a šetrný proces zpracování BIO mléka zaručuje zachování vysoké kvality.
Celý popis

Nedostupný
Lékarny

403 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

extended content 1195x400px BIO mléko Sunar CZ


Hlavní vlastnosti:
- Sunar BIO 3, batolecí kojenecké mléko v balení 6× 700 g
- Vhodné pro děti od ukončeného 10. měsíce
- Šetrný proces zpracování pro zachování nejvyšší kvality
- S obsahem BIO smetany s mléčným tukem – lahodná mléčná chuť
- Bez palmového oleje
- Vyšší obsah přírodních bílkovin - přispívají ke správnému růstu a vývoji dítěte.
- Víčko, odměrka i plechovka jsou plně recyklovatelné

 

BIO smetana
Bez palmového oleje
100% recyklovatelný obal*
Šetrný proces zpracování / Receptura šetrná k přírodě

*víčko,odměrka,plechovka

 

Sunar BIO 3 je pokračovací kojenecká mléčná výživa v prášku. Je určen pro výživu kojenců od ukončeného 10. měsíce věku dítěte v období odstavování nebo pokud nemohou být kojené. Má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy. Kojení je pro novorozence a kojence nejlepší způsob výživy. Sunar BIO 3 není určen jako náhrada mateřského mléka během prvních šesti měsíců života dítěte. Rozhodnutí o zahájení podávání příkrmů, včetně jakékoliv výjimky z pravidla věku šesti měsíců by mělo být přijímáno pouze na radu nezávislých osob kvalifikovaných v lékařství, výživě nebo farmacii, nebo jiných odborníků odpovědných za péči o matku a dítě, v závislosti na individuálním růstu a rozvojových potřebách konkrétního kojence. Potravina pro zvláštní výživu.

 

Složení: Demineralizovaná syrovátková bílkovina (z mléka)* 19,7 %, maltodextrin*19,4 %, rostlinné oleje (slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové*, řepkový olej*, slunečnicový olej*) 18,1 %, laktóza* 12,3 % (z mléka), mléčné bílkoviny* 12 %, mléčný permeát* 10,8 %, smetana* (zdroj mléčného tuku) 5,4 %, rybí olej (obsahuje složky mléka), uhličitan vápenatý, síran hořečnatý, vápenaté soli kyseliny fosforečné,  emulgátor: slunečnicový lecitin*, chlorid sodný, citronan sodný, kyselina L-askorbová, difosforečnan železitý, síran zinečnatý, seleničitan sodný, síran měďnatý, DL-alfa-tokoferylacetát, D-panthotenát vápenatý, síran manganatý, cholekalciferol, nikotinamid, chlorid draselný, retinyl-acetát, jodid draselný, antioxidant: koncentrát směsi tokoferolů, D-biotin, fytomenadion, thiamin-hydrochlorid, kyanokobalamin, pyridoxin-hydrochlorid, riboflavin, kyselina listová (kyselina pteroylmonoglutamová). Může obsahovat sóju. *Z ekologického zemědělství.

Skladujte na suchém a tmavém místě při teplotě do 24 °C a v dostatečné vzdálenosti od tepelných zdrojů. Neskladujte v chladničce. Vždy podávejte pouze čerstvě namíchanou porci. Připravenou porci spotřebujte do 2 hodin. Nespotřebovanou porci dále neuchovávejte a znova nepodávejte. Po přípravě každé dávky balení vždy pečlivě uzavřete a uložte na suchém a tmavém místě. Obsah otevřeného balení spotřebujte do 4 týdnů. 

 

Zarovnaná odměrka obsahuje 4,4 g Sunar BIO 3 a odpovídá 92 kJ (22 kcal). 100 ml Sunar BIO 3 = 3 zarovnané odměrky (13,2 g prášku) + 90 ml vody.


Upozornění: Počet mléčných dávek v jídelníčku postupně klesá se zvyšujícím se počtem nemléčných jídel. Doporučené denní dávky mléka jsou orientační, řiďte se individuální potřebou dítěte a doporučením pediatra. Při krmení neponechávejte dítě bez dozoru, hrozí riziko zalknutí. Pro zdraví kojenců a malých dětí je důležité správné dodržování návodu na přípravu, používejte pouze přiloženou odměrku, neměňte poměr prášku a vody. Při nesprávném skladování a nedodržení návodu na přípravu může dojít k ohrožení zdraví dítěte. Po konzumaci mléka, zejména před spaním, dbejte na hygienu ústní dutiny.

Parametry

SUKL název

Sunar BIO 3 700g

Značka

Výrobce

EAN

8592084418373

PDK

4815172

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]