Úvod
Zdravotnické prostředky
Dutina ústní
Sensodyne Rapid Extra Fresh zubní pasta pro citlivé zuby 75ml

Sensodyne Rapid Extra Fresh zubní pasta pro citlivé zuby 75ml

Sensodyne Rapid Extra Fresh zubní pasta pro citlivé zuby 75ml

Dutina ústní

Zubní pasta Sensodyne Rapid Extra Fresh je účinným řešením pro citlivé zuby. Uleví od bolesti citlivých zubů již do 60 sekund*. Jedinečné složení zubní pasty Sensodyne Rapid zajišťuje rychlou a dlouhotrvající úlevu od bolesti citlivých zubů již od prvního použití. Díky síle fluoridu cínatého obnovuje ochrannou vrstvu na obnaženém dentinu a poskytuje trvalou ochranu před bolestí citlivých zubů. Je vhodná pro každodenní použití. Při pravidelném používání dvakrát denně pomáhá předcházet vzniku zubního kazu díky obsahu fluoridu.Tato zubní pasta navíc poskytuje extra osvěžující pocit.

Výrobek je také šetrný k životnímu prostředí. Krabička je vyrobena z recyklovatelného papíru. Tuba a víčko jsou plně recyklovatelné s plastovým odpadem.

*Pro rychlou úlevu naneste množství o velikosti hrášku na citlivá místa a jemně masírujte po dobu 60 sekund před čištěním zubů (omezte použití na dvakrát denně). 

Celý popis

Dostupný
Lékarny

161 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Zdravotnický prostředek

Určeno pro: Dospělé

Věk užívání: od 12 roku

Složení: Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Pentasodium Triphosphate, Aroma, Sodium Lauryl Sulfate, Titanium Dioxide, Carbomer, Stannous Fluoride, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene. Obsahuje fluorid cínatý 0,454% w/w, fluorid sodný 0,0721% w/w (1450 ppm F).

Dávkování: Viz příbalový leták

Parametry

SUKL název

Sensodyne Rapid Extra Fresh zubní pasta 75 ml

Značka

Výrobce

EAN

5054563040039

PDK

3593481

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]