Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Vlasová
Šampony
Proti lupům
Revalid Triple Active Shampoo DS 150ml

Revalid Triple Active Shampoo DS 150ml

Revalid Triple Active Shampoo DS 150ml

Proti lupům

Revalid Triple Active Shampoo DS je naše nejmodernější řešení pro seboroickou dermatitidu a závažné stavy lupů. Jeho ultra jemné čistící složení bylo speciálně vyvinuto tak, aby bylo šetrné k pokožce hlavy a zároveň účinně řešilo příčiny vzniku onemocnění. Má klinicky ověřený účinek pro rychlou a dlouhotrvající úlevu. Dermatologicky schválené a jedinečné složení přináší nejen výjimečné výsledky, ale také udržuje zdravý mikrobiom pokožky hlavy. Bez parabenů, sulfátů a silikonů.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

371 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Aktivní složky

Crinipan AD
je velmi účinná složka působící proti tvorbě lupů, zejména proti kvasinkám Malassezia a nadměrné tvorbě kožního mazu. Poskytuje vynikající dlouhodobé výsledky. Šetrně čistí vlasy a pokožku hlavy.


Dandrilys
je přírodní roztok na bázi specifických saponinů (jujubosidů) z kůry stromu Ziziphus Joazeiro. Obnovuje rovnováhu mikrobioty pokožky hlavy. Poskytuje rychlý a dlouhotrvající účinek proti svědění a předchází vzniku nových lupů.


Elestab 100 HP
je antimikrobiální látka se širokým spektrem účinku proti bakteriím, plísním a kvasinkám. Má výrazný přetrvávající účinek proti opětovnému maštění a svědění pokožky hlavy. Má také výrazný protidráždivý účinek na pokožku hlavy. Zklidňuje.

 

Naneste malé množství šamponu na dlaň a s trochou vody vytvořte lehkou pěnu. Aplikujte na mokré vlasy a pomocí prstů vmasírujte do pokožky hlavy. Nechte působit 2-3 minuty. Důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte.

Parametry

SUKL název

Revalid Triple Active Shampoo DS 150ml

EAN

7649992533924

PDK

4944386

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]