Úvod
Zdravotnické prostředky
Gynekologické přípravky a intimita
PruriGyne vulvární krém 30ml

PruriGyne vulvární krém 30ml

PruriGyne vulvární krém 30ml

Gynekologické přípravky a intimita

PruriGyne vulvární krém je zklidňující krém speciálně vyvinutý pro vnější rodidla a perianální oblast. Zmírňuje svědění a posilují bariérovou funkci pokožky vnějších rodidel. pH krému respektuje vulvární flóru a je přizpůsobené i dětské vulvární oblasti.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

328 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Vulvární krém PruriGyne® je krém s fyziologickým pH na bázi lipozomů Aloe vera, Tea tree oleje, srdcovnice (cardiospermum) a vitaminu E. Zklidňující krém byl speciálně vyvinutý pro vnější rodidla a perianální oblast. Obsahuje konkrétní aktivní složky, které zmírňují svědění a posilují bariérovou funkci pokožky vnějších rodidel, čímž se minimalizuje riziko podráždění. Fyziologické pH krému respektuje vulvární flóru a je přizpůsobené dětské vulvární oblasti.

Vulvární krém PruriGyne® pomáhá obnovit komfort a pohodlí vnějších rodidel a okolí konečníku. Jedná se o zklidňující krém bez obsahu anestetik (lidokain, benzokain).

Indikace:

●  Zmírnění nepohodlí na vnější ploše kolem poševního vchodu a konečníku: svědění, pálení, podráždění a kožní infekce

●  Zklidňující účinek v případě vulvodynie a vulvární vestibulitidy

●  Zabraňuje suchosti a nepohodlí v oblasti vnějších rodidel

Pro dětské pacienty:

●  Zmírnění svědění a podráždění vnějších rodidel u dětí

●  Užitečný v případě adhezí labia minora (synechia vulvae) v dětství a fimózy

Způsob podání (návod k použití):

Naneste tenkou vrstvu krému na postižená místa.

 

Dávkování:

Třikrát nebo čtyřikrát denně.

 

Složení:

Voda, karbomer, glycerin, polyglyceryl-3 z rýžových otrub, kaprylové/kaprinové triglyceridy, lipozomy Aloe vera, 4-terpineol, Vitamin E acetát, glykosaminoglykany, glykolový extrakt z srdcovnice nadmuté (Cardiospermum halicacabum), fenylethylalkohol, kaprylylglykol, cetearyl izononanoát, triethanolamin, aroma bez alergenů.

 

Upozornění a varování:

PŘED POUŽITÍM SI PEČLIVĚ PŘEČTĚTE NÁVOD K POUŽITÍ! Nepřekračujte předepsanou dávku bez konzultace se svým lékařem. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti nebo nekompatibility s kteroukoliv složkou prostředku. Zvláště prodloužené používání všech místně aplikovaných produktů může vést k projevům přecitlivělosti. V těchto případech léčbu přerušte a poraďte se se svým lékařem za účelem zahájení vhodné léčby. Uchovávejte mimo dosah dětí. Vyhněte se kontaktu s očima. Nepolykejte. Nepoužívejte, pokud je obal poškozený nebo pokud při prvním otevření není dokonale nedotčený. Neužívejte po uplynutí doby použitelnosti. Doba použitelnosti se vztahuje na správně skladovaný výrobek v neotevřeném obalu.

 

Bezpečnost užívání PruriGyne během těhotenství a kojení: Nejsou k dispozici žádné údaje.

 

Balení: Tuba s 30 ml krému

Parametry

SUKL název

PruriGyne vulvární krém 30ml

Výrobce

EAN

8055348700336

PDK

3146223

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]