Úvod
Zvířata
Pro psy
Proactivet Zdravá srst Derma Šampon 250 ml

Proactivet Zdravá srst Derma Šampon 250 ml

Proactivet Zdravá srst Derma Šampon 250 ml

Pro psy

Šampon poskytuje jemnou péči, výživu a zklidnění podrážděné kůže i pro nejnáročnější psy. Extrakt z ovsa a přídavek ichtamolu napomáhají hojení a zklidnění podrážděné pokožky, působí proti svědění i tvorbě lupů, kůži však zbytečně nevysušují.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

226 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Proactivet Zdravá srst Derma šampon je určený pro zlepšení kvality srsti vašich mazlíčků. Díky inovativnímu složení s obsahem ichtamolu a výtažku z ovsa pomáhá hojit a zklidnit podrážděnou pokožku, působí proti svědění i tvorbě lupů bez zbytečného vysoušení. 
Snižuje nadměrné línání
Zklidňuje podrážděnou kůži a působí protizánětlivě
Podporuje regeneraci kožních buněk
Protisvědící účinek
Neobsahuje aromatické látky označované za nejčastější alergeny
Krásný a zdravý kožich jako znak zdraví bez zbytečného vysoušení a podráždění

Dávkování: Na mokrou srst naneste přiměřené množství šamponu, důkladně promněte a opláchnete pod tekoucí vodou. Dle potřeby, můžete používat i každý den.

Složení: WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, NATRIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ICHTAMOLUM, SODIUM STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, EXTRACT AVENA SATIVA, GLYCOL DISTEARATE, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDE DEA, LAURETH 10, QUARTENIUM-82, GLYCERINE, 5-BROMO-5-NITRO-1,3-DIOXANE, PARFUM, COCOGLUCOSIDE.  

registrovaný veterinární přípravek
 

Parametry

SUKL název

Proactivet Zdravá srst Derma šampon 250ml

EAN

8594184971123

PDK

3583201

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]