Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Dekorativní
Rty
PLANTHÉ Sérum pro větší rty 6 ml

PLANTHÉ Sérum pro větší rty 6 ml

PLANTHÉ Sérum pro větší rty 6 ml

Rty

Unikátní novinka pro dokonale plné a smyslné rty. Zvětšuje objem rtů již po první aplikaci. Zvýrazňuje kontury a redukuje mimické vrásky na rtech.
Celý popis

Dostupný
Lékarny

328 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

 

PLANTHÉ Sérum pro větší rty 6 ml - pro dokonale plné, větší a smyslné rty.

PLANTHÉ Sérum pro větší rty představuje spojení čistých rostlinných látek s moderními farmaceutickými inovacemi, díky kterým vznikla unikátní novinka pro dokonale plné, větší a smyslné rty.

- zvětšení objemu rtů již po první aplikaci
- zpevnění a zvýraznění kontur
- redukce mimických vrásek
- lesk a hydratace

Sérum obsahuje originální recepturu BoostingTM komplex kombinující několik účinných látek pro dosažení větších a smyslných rtů. Tento komplex může vyvolávat jemně štiplavý pocit nebo brnění rtů. Dále ve složení naleznete kofein pro vyhlazení a vypnutí rtů, zvýraznění jejich přirozené barvy i jejich kontur. A kyselinu hyaluronovou, která zajišťuje zpevnění, vyživení a hydrataci. Zároveň na rtech redukuje drobné mimické vrásky.

PLANTHÉ – zdraví a krása v jedné kapce.

Před použitím důkladně lahvičku protřepejte!
 

Použití: Sérum naneste pomocí pěnového aplikátoru rovnoměrně na oba rty a nechte působit. Pár minut po aplikaci nejezte ani 
nepijte. Pro okamžitý efekt aplikujte dle potřeby kdykoliv během dne, maximálně však 6krát za 24 hodin. Sérum lze použít také jako podklad pod rtěnku nebo lesk na rty. Vyhněte se aplikaci na kůži v okolí rtů. 
 

Skladování: Při pokojových teplotách +15 až +25 °C. Skladovat na suchém a tmavém místě. Chránit před přímým účinkem slunečních paprsků i před mrazem. Po aplikaci vždy originální balení pečlivě uzavřete. 
 

Upozornění: Neaplikovat v případě přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Neaplikovat na poraněné rty. Neaplikovat do očí ani jiné části těla. Při polibku může dojít k přenosu aktivních látek. Není určeno pro děti. Ukládat mimo dosah dětí. Jedná se o sérum určené na pokožku za účelem její ochrany a zlepšení stavu. 
 

Výrobce: Simply You Pharmaceuticals a.s., Roháčova 188/37, 130 00 Praha 3, ČR. Vyrobeno v ČR.
 

Parametry

SUKL název

PLANTHÉ Sérum pro větší rty 6 ml

Značka

EAN

8594027710346

PDK

5016077

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]