Úvod
Doplňky stravy
Ostatní doplňky
PELVIQ NRV tbl.30

PELVIQ NRV tbl.30

PELVIQ NRV tbl.30

Ostatní doplňky

PELVIQ NRV obsahuje kyselinu nervonovou a thioktovou, karnitin a vitaminy B3, B6 a B12. Kyselina nervonová je omega-9 mastná kyselina, která je přirozenou součástí myelinových obalů nervových buněk inervujících svaly pánevního dna.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

821 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Kyselina nervonová je omega-9 mononenasycená mastná kyselina, která je přirozenou součástí myelinových obalů nervových buněk. Kyselina nervonová se v myelinových pochvách nachází jak ve formě ceramidů, tak i ve formě derivátů ceramidů – sfingomyelinů, glykosfingolipidů i cerebrosidů.

PELVIQ® NRV obsahuje kromě kyseliny nervonové také kyselinu α-lipoovou (thioktovou) a karnitin.

Karnitin se přirozeně vyskytuje na membránách mitochondrií. Základní funkcí mitochondrií je produkce energie. Většina karnitinu v těle se nachází ve svalech, včetně svalů pánevního dna.

Obsažené vitaminy B3, B6 a B12 podporují normální energetický metabolismus a normální činnost nervové soustavy. Přispívají také ke snížení míry únavy a vyčerpání. Vitamin B6 navíc přispívá k regulaci hormonální aktivity.

Zinek a selen přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Extrakt z borůvky podporuje normální činnost cévní soustavy a působí rovněž antioxidačně.

Způsob podání (návod k použití):

Tablety se užívají v celku, nelámejte je, ani nežvýkejte. Pro lepší účinek užívejte tablety před jídlem (nalačno). Zapijte je dostatečným množstvím vody. 

 

Dávkování:

  • První měsíc: 2 tablety denně, jedna ráno a jedna odpoledne
  • Další měsíce: 1-2 tablety denně

Doporučená délka užívání: Minimálně 3 měsíce. Cykly se mohou opakovat i bez přestávek.

 

Složení:

Kyselina α–lipoová (thioktová); acetyl-L-karnitin; leštící látky: hydroxypropylmethylcelulóza, talek, potravinářský šelak; glukonan zinečnatý; kyselina nervonová; kukuřičný maltodextrin; suchý extrakt z brusnice borůvky s 2,5 % antokyanů (Vaccinium mirtyllus L., plod, maltodextrin z kukuřice); protispékavé látky: hořečnaté soli mastných kyselin, oxid křemičitý; vitamín B3 – niacin (nikotinamid); L-seleno-methionin; vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid); vitamin B12 (kyanokobalamin).

 

Upozornění a varování:

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších tří let. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti nebo nekompatibility s kteroukoliv složkou výrobku. Uchovávejte na chladném a suchém místě chráněném před zdroji tepla. Neužívejte, pokud je obal poškozený. Neužívejte po uplynutí doby použitelnosti. Doba použitelnosti se vztahuje na správně skladovaný výrobek v neotevřeném obalu.

 

Před použitím je vhodné poradit se se svým lékařem – ve vzácných případech může kyselina lipoová způsobit hypoglykemii.

Vzhledem k obsahu zinku je výrobek určen pouze pro dospělé.

Uchovávejte na chladném a suchém při teplotě do 25 °C mimo zdrojů světla a tepla.

 

PELVIQ® je registrovaná ochranná známka AXONIA, a.s.

 

Balení: 30 potahovaných tablet ve 2 blistrech po 15 tabletách

Parametry

SUKL název

PELVIQ NRV tbl.30

EAN

8594064113100

PDK

4932662

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]