Úvod
Doplňky stravy
Imunita
Orthomol Immun 30 denních dávek

Orthomol Immun 30 denních dávek

Orthomol Immun 30 denních dávek

Imunita

Doplněk stravy pro normální funkce imunitního systému.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 432 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

CO JE ORTHOMOL IMMUN?

Orthomol Immun je doplněk stravy. Obsahuje důležité mikroživiny pro imunitní systém. Vitamin A, vitamin B6, vitamin B12, vitamin C, vitamin D, kyselina listová, železo, měď, selen a zinek přispívají k normální funkci imunitního systému. Vitamin A, vitamin B2, biotin a niacin přispívají k udržení normálního stavu sliznic. Vitamin B2, vitamin C, vitamin E, měď, mangan, selen a zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Vitamin B12, vitamin D, kyselina listová, železo, hořčík a zinek jsou důležité pro dělení buněk. Hořčík a zinek přispívají k normální syntéze bílkovin.

Jak je třeba Orthomol Immun užívat?

Denně rozmíchejte obsah jednoho sáčku do 150 – 200 ml neperlivé vody a vypijte v době jídla nebo po jídle. Jak dlouho je třeba Orthomol Immun užívat? Mikroživiny potřebuje tělo každý den, proto se doporučuje dlouhodobé užívání.

Jak je třeba přípravek Orthomol Immun uchovávat?

Orthomol Immun uchovávejte v chladu a suchu.

V jakých lékových formách je přípravek Orthomol Immun k dostání?

• Prášek
• Tablety/tobolky

Obsahuje minerální látky a vitamíny. Neslouží jako náhrada pestré stravy. Před použitím si pečlivě přečtěte příbalový leták.

Parametry

SUKL název

Orthomol Immun 30 denních dávek

Výrobce

EAN

8594039797113

PDK

2609841

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]