Úvod
Nutrison Protein Advance 500ml

Nutrison Protein Advance 500ml

Nutrison Protein Advance 500ml

Nutričně kompletní tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin. S vlákninou. Potravina pro zvláštní lékařské účely. Pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí u pacientů ve stresovém metabolismu.

Celý popis

Dostupný
Lékarny

331 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Popis Nutrison Protein Advance 500ml Nutrison Protein Advance je kompletní tekutá výživa s vysokým obsahem bílkovin a vlákninou,  vhodná pro řízenou dietní výživu při podvýživě související s nemocí u pacientů ve stresovém metabolismu. 

Použití a dávkování: Před použitím zkontrolujte neporušenost obalu a dobře protřepejte. Nerozpouštějte ani nepřidávejte do přípravku léčiva.   Podávejte při pokojové teplotě.   Pokud je láhev připojena na aplikační set (aseptická manipulace, uzavřený systém), je doba zavěšení maximálně 24 hodin.   V případě, že byl odstraněn uzávěr (použití jako otevřený systém), je doba zavěšení maximálně 8 hodin.   

Dávkování stanoví lékař dle klinického stavu pacienta. 

Složení  Voda, maltodextrin, syrovátkovou bílkovinu (z kravského mléka), rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový MCT olej (kokosový, palmojádrový)), kaseinát sodný (z kravského mléka), izolát hrachové bílkoviny, sójovou bílkovinu, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), rybí olej, emulgátor (sojový lecitin), hydroxid draselný, chlorid draselný, hydroxid vápenatý, karotenooidy ((obsahuje sóju), betakaroten, lutein, lykopenový oleoresin z rajčat), cholin chlorid, citronan sodný, hydroxid hořečnatý, L-askorbát sodný, mléčnan železnatý, síran zinečnatý, síran manganatý, glukonan měďnatý, D-pantothenát vápenatý, DL-alfa-tokoferyl-acetát, thiamin hydrochlorid, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, fluorid sodný, retinyl-acetát, chlorid chromitý, kyselinu pteroylmonoglutamovou, jodid draselný, D-biotin, molybdenan sodný, fytomenadion, cholekalciferol. 

Upozornění Při podávání dětem  ve věku od 1 do 6 let je nutné dbát zvýšené opatrnosti. Nevhodné pro pacienty s galaktosémií. Pouze pro enterální použití, nevhodné pro parenterální podávání. Použití pouze pod lékařským dohledem. Vhodná jako jediný zdroj výživy.

Parametry

SUKL název

Nutrison Protein Advance 500ml

Výrobce

EAN

8716900579493

PDK

3931384

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]