Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
NEOSTRATA SA Triple Firming Neck Cream 80 g

NEOSTRATA SA Triple Firming Neck Cream 80 g

NEOSTRATA SA Triple Firming Neck Cream 80 g

Pleťové krémy

Zpevňující krém pro krk a dekolt
Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 395 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Tento omlazující krém byl speciálně vyvinutý pro vyhlazení a zpevnění pokožky na krku a v dekoltu. Krém obsahuje omlazující komplex tří účinných složek, které pomáhají zpevnit a vypnout pokožku. Látky Neoglukosamin, NeoCitiate a Pro-Amino kyselina synergicky působí na zpevnění již povadlé pokožky, podporují její objem a přispívají k vyhlazení vrásek. Krém je navíc obohacený o extrakt z jablečných kmenových buněk, které mají na pokožku prokázané regenerační účinky. Výsledkem pravidelné aplikace krému je výrazná redukce viditelných známek stárnutí pokožky v oblasti krku a dekoltu. Krém neobsahuje oleje.  
 

Použití: Krém jemně vtírejte do předem vyčištěné pokožky v oblasti krku a dekoltu, a to ideálně 2x denně, ráno i večer.   
 

Upozornění: Krém je určený pouze pro zevní použití. Dbejte na to, aby nevnikl do očí. Při zasažení očí krém důkladně vypláchněte vodou. Pokud se objeví vyrážka nebo jakékoliv jiné podráždění, raději přerušte používání přípravku. Uchovávejte krém mimo dosah dětí. V případě jeho požití vyhledejte lékařskou pomoc.

Parametry

SUKL název

NEOSTRATA Firming Triple Firming Neck Cream 80 g

Značka

Výrobce

EAN

732013301569

PDK

3965846

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]