Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
NEOSTRATA SA Matrix Support SPF30 50g

NEOSTRATA SA Matrix Support SPF30 50g

NEOSTRATA SA Matrix Support SPF30 50g

Pleťové krémy

Denní krém s ochranným slunečním faktorem
Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 369 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Tento omlazující denní krém s ochranným slunečním faktorem obsahuje synergicky působící látky Neoglukosamin, 0,1% retinol a peptidy, které zlepšují texturu pokožky, sjednocují odstín pleti a zároveň vyhlazují drobné linky i hlubší vrásky. Svým složením krém pomáhá pokožku obnovit, podpořit v ní přirozenou tvorbu kolagenu, hydratovat ji a zpevnit. Výsledkem je lepší textura pokožky, sjednocení tónu a celkově pevnější a zdravější vzhled pleti. Krém je nekomedogenní (nezanáší póry) a bez parabenů.  
 

Použití: Aplikujte krém na vyčištěnou pleť v obličeji a na krk každé ráno, zhruba 15 minut před vystavením tváře slunci. V případě delšího pobytu na slunci aplikujte v průběhu dne ještě opalovací krém s vysokým SPF.  
 

Upozornění: Krém je určený pouze pro zevní použití. Nepoužívejte ho na poškozenou pokožku. Dbejte na to, aby přípravek nevnikl do očí. Při zasažení očí krém důkladně vypláchněte vodou. Pokud se na kůži objeví vyrážka nebo jakékoliv jiné podráždění, raději přerušte používání přípravku. Uchovávejte krém mimo dosah dětí. V případě jeho požití vyhledejte lékařskou pomoc.

Parametry

SUKL název

NEOSTRATA Repair Matrix Support SPF30 50g

Značka

Výrobce

EAN

732013250188

PDK

3296820

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]