Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťová séra
NEOSTRATA SA Intensive Eye Therapy 15g

NEOSTRATA SA Intensive Eye Therapy 15g

NEOSTRATA SA Intensive Eye Therapy 15g

Pleťová séra

Intenzivní oční krém pro zralou pleť
Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 657 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus
Oblíbené
Přídat do oblibených

Popis

Tento omlazující oční krém slouží ke korekci všech viditelných známek stárnutí pleti v oblasti očního okolí. Jedná se o intenzivní anti-aging péči s patentovaným složením Neoglukosaminu a peptidů, které vyhlazují jemné linky i hlubší vrásky a stimulují přirozenou tvorbu kolagenu v pokožce. Ve složení krému nechybí kofein, který pomáhá redukovat otoky a váčky pod očima, stejně jako kyselina hyaluronová podporující hydrataci a regeneraci citlivé oblasti kolem očí. Vitamin E pak pokožce poskytuje především antioxidační ochranu. Výsledkem této kombinace účinných látek je výrazné zlepšení vzhledu očního okolí. Sjednocený odstín pleti, vyhlazení jemných linek a vrásek i celkově odpočatější pohled.  
 

Použití: Krém nanášejte na vyčištěnou pleť okolo očí jednou denně, nejlépe ráno. Po zhruba dvou týdnech zvyšte aplikaci krému na 2x denně, tedy ráno a večer. Krém do citlivé oblasti kolem očí jemně vklepávejte, a to ideálně prsteníčkem, který vyvine na kůži nejmenší možný tlak.   
 

Upozornění: Po aplikaci tohoto krému můžete na pokožce pocítit pálení nebo mravenčení. Pokud jsou vám tyto pocity nepříjemné, snižte frekvenci používání krému na každý druhý den, dokud si pokožka na složky obsažené v krému lépe nezvykne. Krém je určený pouze pro zevní použití. Dbejte na to, aby nevnikl do očí. Při zasažení očí krém důkladně vypláchněte vodou. Pokud se okolo očí objeví vyrážka nebo vás zaskočí jiné podráždění, raději přerušte používání přípravku. Uchovávejte krém mimo dosah dětí. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc.

Parametry

SUKL název

NEOSTRATA Repair Intensive Eye Therapy 15g

Značka

Výrobce

EAN

732013301484

PDK

3919710

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]