Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Pleťové krémy
Proti vráskám
NEOSTRATA COR Comprehensive Retinol Eye Cream 15 ml

NEOSTRATA COR Comprehensive Retinol Eye Cream 15 ml

NEOSTRATA COR Comprehensive Retinol Eye Cream 15 ml

Proti vráskám

Retinolový oční krém
Celý popis

Dostupný
Lékarny

1 186 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Tento oční krém obsahuje silný komplex účinných látek s 0,05 % retinolem, vitaminem E a dvěma druhy peptidů, které cílí na tmavé kruhy pod očima a jemné i hluboké vrásky v okolí očí. Díky složení s čistým a postupně se uvolňujícím retinolem krém zpevňuje, projasňuje a vyhlazuje oblast očního okolí. Krém neobsahuje oleje a je bez parfemace.   
 

Použití: Aplikujte krém do oblasti okolo očí jednou denně, nejlépe večer. Krém do oblasti očí jemně vklepávejte prsteníčkem, který vyvine na citlivou oblast očního okolí nejmenší možný tlak.   
 

Upozornění: Krém je určený pouze pro zevní použití. Dbejte na to, aby nevnikl do očí. Při zasažení očí krém důkladně vypláchněte vodou. Mravenčení nebo zčervenání pokožky po aplikaci krému může být zapříčiněno silnou koncentrací účinných látek v krému. V případě nepříjemných pocitů omezte aplikaci očního krému na každý druhý den. Pokud se objeví vyrážka nebo jiné výrazné podráždění pleti, raději přerušte používání přípravku úplně. Uchovávejte krém mimo dosah dětí. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc.

Parametry

SUKL název

NEOSTRATA Corr.Comprehensiv Retinol Eye Cream 15ml

Značka

Výrobce

EAN

732013301040

PDK

3983658

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]