Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Na opalování
Krémy na opalování
NEOSTRATA Clarify Sheer Hydration SPF40 50ml

NEOSTRATA Clarify Sheer Hydration SPF40 50ml

NEOSTRATA Clarify Sheer Hydration SPF40 50ml

Krémy na opalování

Zvláčňující denní lotion s ochranným faktorem
Celý popis

Dostupný
Lékarny

872 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Toto lehké pleťové mléko s hydratačními a vyhlazujícími účinky je vhodné zejména pro mastnou pokožku. Obsahuje Neoglukosamin, který redukuje mastnotu pleti a sjednocuje její odstín, zpevňuje a celkově vylepšuje texturu pokožky. Díky vysokému faktoru SPF 40 chrání toto denní lotion pokožku před UVA/UVB zářením, ale i před vlivy vnějšího prostředí, které urychlují stárnutí pleti. Po aplikaci tohoto pleťového mléka je pokožka dostatečně vyživená, hydratovaná a chráněná. Lotion neobsahuje oleje, je nekomedogenní (nezanáší póry), bez parfemace a dermatologicky testované.  
 

Použití: Aplikujte lotion každé ráno na vyčištěnou pleť obličeje a krku, a to ideálně 15 minut před vystavením tváře slunci.  
 

Upozornění: Pleťové mléko je určené pouze pro vnější použití. Dbejte na to, aby se nedostalo do očí. V opačném případě lotion dobře vypláchněte vodou.  Pokud se vyskytne vyrážka nebo jiné podráždění kůže, raději přerušte používání přípravku a konzultujte stav pleti se svým kožním lékařem. Uchovávejte lotion mimo dosah dětí. Při požití vyhledejte lékařskou pomoc.   

Parametry

SUKL název

NEOSTRATA Clarify Sheer Hydration SPF40 50ml

Značka

Výrobce

EAN

732013250218

PDK

3296812

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]