Úvod
Kosmetika a péče
Dermokosmetika
Pleťová dermokosmetika
Čištění pleti
Čistící gely, pěny, mýdla
NEOSTRATA Clarify Mandelic Clarifying Cleanser 200ml

NEOSTRATA Clarify Mandelic Clarifying Cleanser 200ml

NEOSTRATA Clarify Mandelic Clarifying Cleanser 200ml

Čistící gely, pěny, mýdla

Čistící pěnivý gel pro mastnou pokožku
Celý popis

Dostupný
Lékarny

659 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Tento čistící pěnivý gel bez mýdla je vhodný ke každodennímu čištění pleti. Z pokožky odstraňuje veškeré nečistoty, mastnotu i make-up bez toho, aby ji jakkoliv dráždil. Pěnivý gel obsahuje kyselinu salicylovou, mandlovou, látku Glukonolakton, glycerin a Tee Tree Oil. Díky svému jedinečnému složení pomáhá s čištěním zanesených pórů, působí na pokožku antibakteriálně a celkově vylepšuje její texturu. Zároveň gel připravuje pokožku na aplikaci dalších produktů z denní či večerní rutiny. Pleť je po aplikaci mycího gelu čistá a svěží. Gel je vhodný pro normální a mastnou pokožku. Neobsahuje mýdlo ani parfemace.  
 

Použití: Nanášejte gel na vlhkou pokožku 2x denně (ráno a večer). Jemně ho do pokožky vmasírujte, aby se vytvořila pěna. Následně gel opláchněte z pleti vodou a tvář osušte.  
 

Upozornění: Tento produkt obsahuje alfa hydroxykyseliny, které zvyšují citlivost pokožky vůči slunečnímu záření. Současně s tímto gelem je proto vhodné používat přípravek s vysokým SPF. Gel je určený pouze pro zevní použití. Dbejte na to, aby nevnikl do očí. Při zasažení očí gel důkladně vypláchněte vodou. Pokud se objeví vyrážka nebo jakékoliv jiné podráždění kůže, raději přerušte používání přípravku. Nepoužívejte gel na poškozenou pokožku. Uchovávejte ho mimo dosah dětí. V případě požití přípravku vyhledejte lékařskou pomoc.

Parametry

SUKL název

NEOSTRATA Clarify Mandelic Clarif.Cleanser 200ml

Značka

Výrobce

EAN

732013251024

PDK

3627313

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]