Úvod
Doplňky stravy
Spánek, stres
NEOSPAN melatonin plus 60 tob.

NEOSPAN melatonin plus 60 tob.

NEOSPAN melatonin plus 60 tob.

Spánek, stres

Unikátní kombinace melatoninu s L-tryptofanem, hořčíkem, vit. B6 a meduňkou pro rychlejší usínání, zklidnění před spánkem a snížení únavy Celý popis

Dostupný
Lékarny

219 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

NEOSPAN melatonin plus obsahuje jedinečnou kombinaci melatoninu s L-tryptofanem, hořčíkem a vitamínem B6 a meduňkou - PRO RYCHLEJŠÍ USÍNÁNÍ A ZKLIDNĚNÍ PŘED SPÁNKEM.

NEOSPAN melatonin je doplněk stravy s pečlivě vybraným složením pro:
- podporu usínání
- psychickou pohodu a zklidnění před spánkem
- snížení únavy a vyčerpání

NEOSPAN melatonin plus je určen pro lidi se špatnou kvalitou spánku, potížemi s usínáním, psychickou nepohodou či střídavými pracovními směnami.

NEOSPAN melatonin plus je bezpečný, nenávykový a účinný pro akutní potřebu. Pomůže při problémech s usínáním během náročného období, plného stresu a psychického vytížení s negativním vlivem na usínání, kvalitu spánku s následnými sklony k vyčerpání, únavě, psychické nepohodě a nervozitě. Unikátní kombinace melatoninu s L-tryptofanem, hořčíkem,  vitaminem B6 a meduňkou přispívá k rychlejšímu
usínání, snížení únavy a vyčerpání, odolnosti vůči stresu a nervozitě a podpoře koncentrace. Při střídaní režimů v práci přispěje ke snížení vyčerpání .

NEOSPAN melatonin plus je bez laktózy a cukru, vhodný i pro diabetiky, celiaky. Tobolka se rychle rozpouští a účinné látky následně začnou plnit svou funkci.

Doporučené dávkování: Užívejte 1 tobolku denně před spánkem a zapijte vodou.

Složení: Oxid hořečnatý (hořčík), plnidlo: sorbitol; suchý extrakt natě
meduňky lékařské (Melissa offi cinalis L.), L-tryptofan, protispékavá
látka: stearan hořečnatý; pyridoxin hydrochlorid (vitamin B6), melatonin,

tobolka: želatina

stabilizátor: uhličitan vápenatý.

Upozornění: Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Nevhodné pro osoby mladší 18 let. Těhotné a kojící ženy mohou přípravek používat po konzultaci s lékařem nebo lékárníkem. Nedoporučuje se užívat při přecitlivělosti na některou obsaženou složku. Užívejte pouze celé tobolky. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Parametry

SUKL název

NEOSPAN melatonin plus 60 tob.

EAN

8594027710209

PDK

4918893

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]