Úvod
Doplňky stravy
Probiotika
MOVit Probiotika kompl.laktob.+bifidobak.cps.30+10

MOVit Probiotika kompl.laktob.+bifidobak.cps.30+10

MOVit Probiotika kompl.laktob.+bifidobak.cps.30+10

Probiotika

MOVit Probiotika obsahují nadstandardní množství živých bakterií (CFU) – 10 mld. v jedné kapsli. Laktobacily a další probiotika jsou živé mikroorganismy, které se přirozeně vyskytují ve střevech a udržují rovnováhu střevní mikroflóry, zabraňují přemnožení škodlivých bakterií, pomáhají při trávení potravy. Celý popis

Dostupný
Lékarny

164 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Přípravek obsahuje komplex 6 kmenů laktobacilů a bifidobakterií a vitamin C, který přispívá k normální funkci imunitního systému.

Probiotické (přátelské) bakterie jsou nezbytnou součástí našich střev a označujeme je jako střevní mikroflóru. Střevní mikroflóra zásadním způsobem ovlivňuje imunitu, podílí se na zažívání a trávení, napomáhá vyrábět vitamin B12 a vitamin K a představuje přirozenou bariéru vůči patogenním mikroorganismům způsobujícím infekce.

Složení
Plnidlo (maltodextrin), kapsle (stabilizátor hydroxypropylmethylcelulosa), komplex 6 kmenů vitálních mikroorganismů (Lactobacillus paracasei, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Lactobacillus plantarum), L-askorbová kyselina.

Doporučené dávkování
1 kapsle 1–2× denně při jídle. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

Upozornění
Není určeno jako náhrada pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti do 3 let. Ukládejte mimo dosah dětí! Dbejte na různorodou a vyváženou stravu a zdravý životní styl. Nedoporučuje se užívat v případě alergie na kasein. 

Skladování
Skladujte při teplotě od 4 do 25 °C. Pro optimální stabilitu ukládejte přípravek po otevření na chladném a suchém místě, nejlépe v chladničce.

Parametry

SUKL název

MOVit Probiotika kompl.laktob.+bifidobak.cps.30+10

Značka

EAN

8594202101273

PDK

4828639

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]