Úvod
Zvířata
Max Biocide Margosa Powder 100g

Max Biocide Margosa Powder 100g

Sleva
Sleva

Max Biocide Margosa Powder 100g

Zvířata

Max Biocide Margosa Powder je suchý šampón na bázi přírodních olejů, který efektivně odpuzuje klíšťata, blechy a jiný škodlivý hmyz. Okamžitý účinek. Určeno pro psy, kočky, králíky, fretky nebo domácí ptactvo. Obsahuje extrakt ze Zederachu indického.

Celý popis

Dostupný
Lékarny
181 Kč

154 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Antiparazitní suchý šampon s účinkem proti blechám, klíšťatům a komárům.Vhodný i pro zvířata citlivá na chemické repelenty.  Max Biocide Margosa Powder 100 g je určený pro psy, kočky, králíky, fretky nebo jiné drobné zvířectvo nebo pro plemena, která jsou obtížně koupatelná. Přípravek působí na bázi rostlinného extraktu z margosy, látky s repelentními a biocidními účinky, získané z tropického stromu zederachu indického. Nedráždí čich zvířete a je vhodnou alternativou v případě přecitlivělosti na chemické repelenty. Šampon nezanechává chemickou stopu v přírodě. Na antiparazitní přípravky a obojky Max Biocide se nevytváří resistence. Vhodné pro březí nebo mláďata od 2 měsíců věku. 

Hlavní vlastnosti:
   antiparazitní suchý šampon
   účinný na blechy, klíšťata a komáry
   nedráždí čich zvířete


Dávkování: Před použitím protřepat. Naneste prášek na srst zvířete, na břicho, hřbet a zadní část. Vyhněte se nosu a očím. Ošetření můžete aplikovat denně.

Složení: Extrakt Margosa 2 g


Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

 

Parametry

SUKL název

Max Biocide Margosa Powder 100g

EAN

8437005246409

PDK

4637816

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]