Úvod
Zvířata
Max Biocide Margosa Lotion spray 200ml

Max Biocide Margosa Lotion spray 200ml

Sleva
Sleva

Max Biocide Margosa Lotion spray 200ml

Zvířata

Max Biocide Lotion je netoxický sprej na bázi přírodních olejů, který efektivně odpuzuje klíšťata, blechy a jiný škodlivý hmyz. Okamžitý účinek. Určeno pro psy, kočky, králíky, fretky nebo domácí ptactvo. Obsahuje extrakt ze Zederachu indického.

Celý popis

Dostupný
Lékarny
181 Kč

154 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Antiparazitní sprej s účinkem proti blechám, klíšťatům a komárům.Vhodný i pro zvířata citlivá na chemické repelenty.  Max Biocide Margosa Lotion spray 200 ml je určený pro psy, kočky, králíky, fretky a podobně. Působí na bázi rostlinného extraktu z margosy, látky s repelentními a biocidními účinky, získané z tropického stromu zederachu indického. Nedráždí čich zvířete a je vhodnou alternativou v případě přecitlivělosti na chemické repelenty. Přípravek můžete použít i k ošetření pelíšků a prostředí, kde se zvíře pohybuje. Je vhodný na tkaniny, koberce či podlahy. Sprej nezanechává chemickou stopu v přírodě. Na antiparazitní přípravky a obojky Max Biocide se nevytváří resistence. Vhodné pro březí nebo mláďata od 2 měsíců věku. 

Hlavní vlastnosti:
   antiparazitní sprej pro psy, kočky a drobná zvířata
   účinný na blechy, klíšťata a komáry
   také k ošetření pelíšků a vnějšího prostředí
   vhodný na tkaniny i koberce
   nedráždí čich zvířete


Dávkování: Před použitím protřepat. Nastříkejte na zvíře (vyhněte se nosu a očím) nebo na pelíšek zvířete a další místa, kde se zvíře zdržuje (deka, polštář, škrábadlo,….). V případě silného zamoření blechami ošetřete i tkaniny, koberce a podlahy Vašeho obydlí. Na zvíře můžete aplikovat denně, na zevní prostředí aplikujte 1 až 2x týdně.

Složení: Extrakt Margosa 6 g

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

 

Parametry

SUKL název

Max Biocide Margosa Lotion spray 200ml

EAN

8437005246430

PDK

4637824

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]