Úvod
Zvířata
Pro psy
Max Biocide Dog Collar obojek pro psy 38cm

Max Biocide Dog Collar obojek pro psy 38cm

Sleva
Sleva

Max Biocide Dog Collar obojek pro psy 38cm

Pro psy

Max Biocide Dog Collar je netoxický obojek na bázi přírodních olejů, který efektivně odpuzuje klíšťata, blechy a jiný škodlivý hmyz. Obsahuje extrakt ze Zederachu indického, která nedráždí čich zvířete a je vhodný i pro citlivou pokožku. Voděodolný!

Celý popis

Dostupný
Lékarny
129 Kč

110 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Antiparazitní obojek dlouhodobě působící proti blechám, klíšťatům a komárům.Vhodný i pro zvířata citlivá na chemické repelenty.  Max Biocide Dog Collar Obojek pro psy 38 cm je vhodný pro menší plemena. Působí na bázi rostlinného extraktu z margosy – látky z tropického stromu zederachu indického, která má repelentní a biocidní účinky. Obliba této látky roste, protože je vhodný i pro zvířata, která jsou citlivá na chemické repelenty a mohou ji používat i březí feny a štěňata již od 2 měsíců věku. Účinek obojku se projevuje již 3 hodiny po nasazení. Je voděodolný a chrání zvíře minimálně po dobu 4 měsíců. Obojek nezanechává chemickou stopu v přírodě. Na antiparazitní přípravky a obojky Max Biocide se nevytváří resistence. 

Hlavní vlastnosti:

  • účinný na blechy, klíšťata a komáry
  • nedráždí čich zvířete
  • obojek je voděodolný
  • délka působení: minimálně 4 měsíce
  • vhodný i pro štěňata od 2 měsíců

Dávkování: Odstraňte ochrannou fólii a upevněte obojek zvířeti na krk tak, aby nebyl příliš těsný. Přesahující část obojku odstřihněte.

Složení: Extrakt Margosa 0,54 g

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

 

Parametry

SUKL název

Max Biocide Dog Collar obojek pro psy 38cm

EAN

8437005246294

PDK

4637857

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]