Úvod
Zvířata
Pro kočky
Max Biocide Cat Collar obojek pro kočky 42cm

Max Biocide Cat Collar obojek pro kočky 42cm

Sleva
Sleva

Max Biocide Cat Collar obojek pro kočky 42cm

Pro kočky

Max Biocide Cat Collar 42cm je netoxický obojek na bázi přírodních olejů, který efektivně odpuzuje klíšťata, blechy a jiný škodlivý hmyz. Obsahuje extrakt ze Zederachu indického, která nedráždí čich zvířete a je vhodný i pro citlivou pokožku. Voděodolný!

Celý popis

Dostupný
Lékarny
130 Kč

111 Kč

cena vč. 21 % DPH

Kus

Popis

Antiparazitní obojek dlouhodobě působící proti blechám, klíšťatům a komárům.Vhodný i pro zvířata citlivá na chemické repelenty.  Max Biocide Cat Collar Obojek pro kočky 42 cm působí na bázi rostlinného extraktu z margosy – látky z tropického stromu zederachu indického, která má repelentní a biocidní účinky. Obliba této látky roste, protože je vhodný i pro zvířata, která jsou citlivá na chemické repelenty, navíc nedráždí jejich čich. Účinek obojku se projevuje již 3 hodiny po nasazení. Je voděodolný a chrání Vaši kočku minimálně po dobu 4 měsíců. Obojek nezanechává chemickou stopu v přírodě. Na antiparazitní přípravky a obojky Max Biocide se nevytváří resistence. Vhodné i pro březí kočky a koťata již od 2 měsíců věku. 

Hlavní vlastnosti:
   účinný na blechy, klíšťata a komáry
   délka působení: minimálně 4 měsíce
   obojek je voděodolný a má bezpečnostní pojistku


Dávkování: Odstraňte ochrannou fólii a upevněte obojek zvířeti na krk tak, aby nebyl příliš těsný. Přesahující část obojku odstřihněte.

Složení: Extrakt Margosa 0,58 g

Používejte biocidy bezpečným způsobem. Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku. Uchovávejte mimo dosah dětí.

 

 

Parametry

SUKL název

Max Biocide Cat Collar obojek pro kočky 42cm

EAN

8437005246492

PDK

4637832

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]