Úvod
Zdravá strava, čaje a bylinky
Čaje
LEROS Řepík 40g

LEROS Řepík 40g

LEROS Řepík 40g

Čaje

Bylinný čaj přispívající k normální funkci jater, žlučníku i dýchacích cest. Celý popis

Dostupný
Lékarny

55 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

Popis:
ŘEPÍČEK, BYLIN TATÍČEK
Bylinný čaj z řepíku podporuje činnost trávicí soustavy i normální funkci dýchacích cest. Pomáhá také udržet normální stav pokožky. Řepík lékařský byl používán v magii a léčení již od starověku. Podle pověsti dokonce zachránil život pontskému králi Mithridatu VI. při onemocnění jater. Přestože je řepík nenápadná rostlina, lidové léčitelství ho pro jeho účinky nazývalo králem bylin.

Příprava:
1 čajovou lžičku bylinek zalijte vařící vodou (250 ml), vyluhujte v přikryté nádobě 10–15 minut, sceďte. Čaj pijte teplý. Připravuje se vždy čerstvý.

Dávkování:
Pijí se 3 šálky denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.

Upozornění:
Výrobek není určen pro děti. U citlivých osob možnost alergických reakcí. Nepoužívejte při přecitlivělosti na řepík. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy. Použití: Bylinný čaj přispívající k normální funkci jater, žlučníku i dýchacích cest. Uchovávejte na suchém místě do 25 °C, chraňte před světlem a cizími pachy. Ukládejte mimo dosah dětí.

Parametry

SUKL název

LEROS Řepík 40g

Značka

EAN

8594740101414

PDK

4615960

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]