Úvod
Zdravá strava, čaje a bylinky
Čaje
Léčivé čaje
LEROS Krevní tlak 20x1.5g

LEROS Krevní tlak 20x1.5g

Sleva
Sleva

LEROS Krevní tlak 20x1.5g

Léčivé čaje

Funkční bylinná směs pro udržení optimálního krevního tlaku, normální funkce cévní soustavy i oběhového systému celého těla. Celý popis

Dostupný
Lékarny
61 Kč

55 Kč

cena vč. 12 % DPH

Kus

Popis

NORMÁLNÍ ČINNOST OBĚHOVÉHO SYSTÉMU
Základ směsi tvoří list hlohu s květem, který snižuje krevní tlak tím, že zvyšuje výkon a prokrvení srdce. Je doplněný o list olivovníku, který pomáhá snížit tlak zlepšením prokrvení periferií. List borůvky přispívá k normální funkci cévní soustavy a zelený čaj je od pradávna považován za blahodárný nápoj, mimo jiné díky svým příznivým účinkům na srdeční činnost. Směs bylinek, zeleného čaje a voňavého jasmínového květu tak tvoří čaj prospěšný pro udržení optimálního krevního tlaku, normální funkce cévní soustavy i oběhového systému celého těla.

PŘÍPRAVA
 1 čajový sáček zalijte vařící vodou (250 ml) a vyluhujte v přikryté nádobě 5–10 minut. Čaj se pije vlažný. Připravuje se vždy čerstvý.

 
DÁVKOVÁNÍ
Dospělí 2–3× denně. Nepřekračujte uvedené dávkování.

CHUŤ A VŮNĚ
Ve vůni i chuti dominuje jasmínový květ, který je doplněn zeleným čajem. Čím déle bude čaj louhován, tím více se bude projevovat příjemně natrpklá chuť zeleného čaje a hlohu. Barva čaje je jasně žlutá.

UPOZORNĚNÍ
Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Při současném užívání léků na srdce a krevní oběh je vhodné užívání bylinné směsi konzultovat s lékařem. Nepoužívejte při přecitlivělosti na některou složku čajové směsi. Výrobek není určen jako náhrada pestré stravy.

Parametry

SUKL název

LEROS Krevní tlak 20x1.5g

Značka

EAN

8594740103586

PDK

4858479

Dotaz

Pro dotaz nebo pomoc s objednáním využijte emailový kontakt, telefon či internetový formulář. Volejte v časovém rozmezí 8.00-15.00.

737 994 450
[email protected]